专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 商务英语(东南大学成贤学院)1451565173 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

Unit 1 Part II 技能拓展 Business-oriented Skills

第1单元测验 Unit 1 Test

1、单选题:
 In which of the following media can conservative voices most likely be heard in the US?‍‍‍
选项:
A: CNN
B: Fox News
C: NBC
D: ABC
答案: 【 Fox News

2、单选题:
Chomsky is a very important intellectual figure in America in the following areas:​‏​‏​
选项:
A: linguistics
B: history
C: philosophy
D: all of the above
答案: 【 all of the above

3、单选题:
According to this passage, the function of a ‘filtering device’ in American universities is to remove:‌
选项:
A:  people who are not intelligent.
B: people who think independently.
C: people who are not hard working.
D: people who internalize social norms.
答案: 【 people who think independently.

4、单选题:
‏Which of the following statement is a null hypothesis?‌
选项:
A: A five-percent increase in price will adversely affect the sale of this product.
B:  Power structures have a great effect on the media product.
C: There are no gender differences in the choice of tourist destinations.
D: Milk drinking is positively related with the height of children.
答案: 【 There are no gender differences in the choice of tourist destinations.

5、单选题:
‎Which of the following sentences is grammatically incorrect?​‎​
选项:
A: If he carries on driving like that, he will end up dead.
B: Some researchers think most American people would end up to lose under the new tax plan.
C: She fled with her family during the war and ended up in a remote village.
D: If you do not study for the exam, you will definitely end up with a poor score.
答案: 【 Some researchers think most American people would end up to lose under the new tax plan.

6、判断题:
In the US, the elite media are supposed to divert people with things like “professional sports, sex scandals, or the personalities and their problems,” according to What Makes Mainstream Media Mainstream.‍‎‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

7、判断题:
Dramas as a TV genre are fictional TV shows/programs that aren’t funny and don’t try to make people laugh.  ​‎​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

8、判断题:
​Carefully considering who you are writing for will have an impact not only on the content of your writing and the organization of your ideas, but also on the style of writing. ‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

9、判断题:
On a line chart, the x-axis is also called the dependent axis because its values depend on those of the y-axis.‏‏‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

10、判断题:
‎The business research process is about learning everything possible about a company’s competitors and existing customers.‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

Unit 2 Part II 技能拓展 Business-oriented Skills

第2单元测验 Unit 2 Test

1、单选题:
‎Which of the following is NOT considered a type of intellectual property?‌
选项:
A: recipe for Coca-Cola
B: lyrics and melody of Jay Chou’s latest single
C: basic math formulas in textbooks
D: trademarks of Microsoft
答案: 【 basic math formulas in textbooks

2、单选题:
‏Which of the following is NOT an example of Web 2.0?‍‏‍
选项:
A: personal websites
B: Google maps
C: Youtube
D: Amazon’s customer review section
答案: 【 personal websites

3、单选题:
‍Choose the correct word to fill in the blank. ‏‍Technology is way ahead. The __________ power of the Internet was predicted long before anyone knew what it would mean: grassroots impulses bubble up more quickly in the wired world.‏‍‏
选项:
A: democratized
B: democratizing
C: democratic
D: democracy
答案: 【 democratizing

4、单选题:
‍Which of the following is NOT the function of parallel structure?‌
选项:
A: providing clarity
B: highlighting comparison and contrast
C: arousing the readers’ curiosity
D: providing emphasis
答案: 【 arousing the readers’ curiosity

5、单选题:
‍Which type of intercultural communication barrier does the following case belong to?‏‍An American traveler could not communicate with a shopkeeper in China. A customer in the shop volunteered to be the interpreter, but the American had a hard time in understanding his English with a very strong Chinese accent.‏‍‏
选项:
A: language differences
B: body language
C: level of context
D: negative stereotypes
答案: 【 language differences

6、判断题:
​Read the statement below and decide whether it is true or false.​​Andrew Keen uses “the law of digital Darwinism” to describe the phenomenon that people who do not scruple to make radical remarks have an advantage on the Int

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐