专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC IT行业职场英语(河南理工大学)1450286422 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

Unit 1 Overview of IT Industry

Test on Unit One 单元测验

1、单选题:
‎ Why will business transformation remain a buzzword of the moment?‏
选项:
A: Because channel firms of all stripes continue to assess the direction of their companies in the age of cloud computing, mobility, managed services, big data, social median and other market and technology forces.
B: Because each segment of this technology framework has contributed to economic growth and the well being of society.
C: Because the magnificent advances in medicine, transportation, safety, manufacturing, agriculture, media and communication are almost difficult to comprehend.
D: Because globalization, driven largely by technology, becomes ever more pervasive and influential with each passing year.
答案: 【 Because channel firms of all stripes continue to assess the direction of their companies in the age of cloud computing, mobility, managed services, big data, social median and other market and technology forces.

2、单选题:
‎What are the innovations that drive the renewed push to simplicity?​
选项:
A: Cloud computing and big data
B: Personal computers and Internet
C: Globalization and ever-changing international market
D: World Wide Web
答案: 【 Cloud computing and big data

3、单选题:
‎ Where do the opportunities lie for the IT companies?​
选项:
A: Customaries service 
B: Information technology product
C: Implementation and consulting service
D: Global market
答案: 【 Implementation and consulting service

4、单选题:
‎What does BPA stand for in this article?‏‎‏
选项:
A: Business Progress Agency
B: Business Process Automation
C: Bureau of Public Affair
D: Bytes of Primitive Attributes
答案: 【 Business Process Automation

5、单选题:
‍What is “大数据”  in English?​‍​
选项:
A: Large number
B: Big data
C: Large data
D: Big number
答案: 【 Big data

6、单选题:
​Which of the following occupation does not belong to technical occupations?‎​‎
选项:
A: Software developers
B: Network engineers
C: Computer support specialists
D: Venders
答案: 【 Venders

7、单选题:
‍ What is the percentage of technical positions account for an IT company’s workforce?​‍​
选项:
A: 25% to 70%
B: 25% to 75%
C: 30% to 75%
D: 40% to 75%
答案: 【 25% to 75%

8、单选题:
‎Which of the following statements is right according to this article?‎‎‎
选项:
A: The BLS unemployment rate infers that the more the expansive unemployment and underemployment rate is, the better the job landscape is.
B:  The total job growth across the U.S. economy in 2014 will likely end up in the 1.5% to 1.8% range.
C: Depending on the criteria used, peripheral or knowledge worker-type positions may number between one billion and several billion additional workers.
D: IT jobs are spread across the country since the pervasive need for technology.
答案: 【 IT jobs are spread across the country since the pervasive need for technology.

9、单选题:
‏How to explain the number of job postings exceeds the number of new IT jobs created?‏
选项:
A: It is because of labor turnover.
B: It is because of economy booming.
C: It is because of government policy.
D: It is because of globalization.
答案: 【 It is because of labor turnover.

10、单选题:
‌Why people who deal with a lot of numbers will be happy to use Macintosh?‎
选项:
A: It is easy to carry.
B: It is waterproof.
C: It has a numeral ke

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐