专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 大学英语四-王娟(湖北中医药大学)1450320197 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

Week10Genderequality(ii)

6.4Quiz

1、单选题:
‍Living off the ________ might sound fashionable, but in fact it requires great ability of managing one’s life under unpredictable conditions.‎
选项:
A: grip
B: grid
C: grind
D: grab
答案: 【 grid

2、单选题:
‍It is a school where youngsters ________ everything — from whether sipping soda should be allowed in classrooms to which staff should be promoted at the end of the year.​‍​
选项:
A: have a say on
B: have a say with
C: have to say on
D: have said on
答案: 【 have a say on

3、单选题:
‏Kate’s $370-per-week unemployment payments started coming in, and we saw that we could just ________ on them if we squeezed out every penny.‌‏‌
选项:
A: stand out
B: scrape by
C: catch up
D: pass by
答案: 【 scrape by

4、单选题:
‏When he used the Internet for the first time, he felt he entered a completely ________ and exciting world he’d never visited before by just clicking the mouse.‏‏‏
选项:
A: apart
B: alert
C: alien
D: aware
答案: 【 alien

5、单选题:
‍ He could ______ forget about the experience _____ he could forget his own name.‍‍‍
选项:
A: not more … than …
B: no more … than
C: not less … than 
D: no less … than
答案: 【 no more … than

6、单选题:
​ Juice can be __________ from many fruits such as oranges and grapes.​
选项:
A: distracted
B: attracted
C: extracted
D: protracted
答案: 【 extracted

7、单选题:
‌He was accused of attempted murder after he ________ used a kitchen knife to attack officials who stormed his house to arrest him.‏‌‏
选项:
A: normally
B: soundly
C: thoughtfully
D: allegedly
答案: 【 allegedly

8、单选题:
‏The fort was built on a steep hill, ______ it was easy to watch the water for invaders.​‏​
选项:
A: where
B: in which
C: from which
D: for which
答案: 【 from which

9、填空题:
‎Tear ducts (泪腺) operate on a normal basis to                     and protect the eye. When you have an emotion, they overact and create tears.   (lubrication)​‎ ​
答案: 【 lubricate

10、填空题:
‎In addition to generating income, women also take responsibilities for household activities such as childcare, cleaning and preparing food, which are not as lightweight and easy as generally             .  (think)‌‎‌
答案: 【 thought

11、填空题:
‍You cannot imagine how fantastic the sky was with the stars __________ in the black velvet of the night. (twinkle)‎
答案: 【 twinkling

12、填空题:
‎Research conducted by the World Bank shows the more                 gender relationships are in a country, the higher its HIV prevalence rate is.    (equal)‎
答案: 【 unequal

13、填空题:
‎All neighboring countries want the agreement to have the legal force of a treaty between two                      states. (sovereignty)​
答案: 【 sovereign

14、填空题:
‌                         reasoning works from the more general to the more specific. Sometimes this informally called a “top-down” approach.  (Deduce)‍‌‍
答案: 【 Deductive

15、填空题:
​Ms. Schmitz was                    almost all her life; she only learned to read and write in her 80s.  (literate)‏
答案: 【 illiterate

Week12Energycrisis(i)

7.6Quiz

1、判断题:
‎Human beings have been depending heavily on fossil fuels to meet their increasing energy demands since the Industrial Revolution.‎‎‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

2、判断题:
‎Nuclear power is cheap and effective though it might be disastrous.‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

3、判断题:
‍We have to prepare for a new age of energy synthesis since fossil fuels will be eventually depleted.‌‍‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

4、判断题:
‍There are various obstacles to overcome when we try to tap rich renewable energy sources.‏‍‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

5、判断题:
‎Due to the development of renewable energy technology, the coming energy crisis is not so severe as expected, so we don’t need to work out the solutions in haste.‍‎‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

Week13Energycrisis(ii)

8.6Quiz

1、单选题:
His  parents died of the car accident when the boy was three years old,  _________ live with his aunt who was a notorious miser in the neighborhood.‌​‌
选项:
A: leaving him with no choice but
B: leaving him with no choice but to
C: left him with no choice but
D: left him with no choice but to
答案: 【 leaving him with no choice but to

2、单选题:
T

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐