专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 英语口语(二)-余茜(湖北中医药大学)1450294542 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

Week1

Lecture1你会搭讪”吗?

1、单选题:
In the following four items, which is NOT a favorable way to start a small talk with a stranger?
选项:
A: Ask people where they grow up in
B: Commenting on the weather
C: Ask people why they are not married
D: Chatting about what you are both doing
答案: 【 Ask people why they are not married

2、多选题:
On which occasions are you likely to have a small talk with others?
选项:
A: When you are waiting in the departure lounge for the train.
B: When you are standing in line for a ticket.
C: When you are talking with the shop assistant
D: When you are enjoying the coffee break with a few colleagues.
答案: 【 When you are waiting in the departure lounge for the train.;
When you are standing in line for a ticket.;
When you are enjoying the coffee break with a few colleagues.

Lecture2我用英语谈家乡

1、多选题:
‎Which of the following aspects are often covered on the topic of hometown?‍
选项:
A: size of population
B: location
C: geographical features
D: main industries
答案: 【 size of population;
location;
geographical features;
main industries

2、多选题:
‎Which of the phrases can you use to tell about where you are from?‏
选项:
A: be native of
B: be born and raised in
C: originate from
D: grow up in
答案: 【 be native of;
be born and raised in;
grow up in

Week2

Unit3Lecture2

1、单选题:
Which of the following expressions refers to “a cinema in the open air”?
选项:
A: cinema
B: odeon
C:  theatre
D: cinema complex
答案: 【 odeon

2、单选题:
Which of the following expressions means “续集”?
选项:
A: continuity
B: second version
C: second edition
D: sequel
答案: 【 sequel

3、单选题:
Which of the following sentences does NOT mean the movie is funny?
选项:
A: The movie is full of gags.
B: The movie has a lot of punch-lines.
C:  The movie cracks me up.
D: This is a A-list movie.
答案: 【 This is a A-list movie.

4、单选题:
A movie with a lot of computer-generated scenes is a _________.
选项:
A: top-grossing movie.
B: CG movie
C: blockbuster
D: movie buff
答案: 【 CG movie

5、单选题:
What is a “star-studded movie”?
选项:
A: a movie that won a lot of prizes.
B:  a movie screened under the starry night.
C: a movie with a lot of stars.
D: a movie about the universe.
答案: 【 a movie with a lot of stars.

Unit3Lecture4

1、多选题:
(多选)In a sentence, which ones of the following types of words are usually not stressed?‌
选项:
A: conjunctions
B: nouns
C:  prepositions
D: articles
答案: 【 conjunctions;
 prepositions;
articles

Unit4Lecture1

1、单选题:
In what ways do you read a magazine that does not interest you much?
选项:
A: reading from cover to cover
B: be immersed in it
C: be absorbed in it
D: thumbing through it
答案: 【 thumbing through it

2、单选题:
If you need to read something very slowing and reflectively, you read it ______.
选项:
A: between the lines
B: at one sitting
C: line after line
D: sketchily
答案: 【 between the lines

3、多选题:
(多选)Which of the following types of materials do you read for learning?‎
选项:
A: research article
B: fiction
C: magnum opus
D: high-brow literature
答案: 【 research article;
magnum opus;
high-brow literature

4、多选题:
(多选)Which of the following types of materials do you read for fun?‎
选项:
A: whodunit
B: mystery
C: encyclopedia
D: short-story
答案: 【 whodunit;
mystery;
short-story

Unit4Lecture2

1、多选题:
(多选)If the book has been borrowed, what might the librarian say?‍
选项:
A: “This book is out on loan at the moment.”
B: “This book has been checked out.”
C: “This book is in circulation now.”
D: “We have this book in our stack.”
答案: 【 “This book is out on loan at the moment.”;
“This book has been checked out.”

2、多选题:
(多选)If the book is in the library, what might the librarian say?‎
选项:
A: “This book has been checked out.”
B:  “This book is on the shelf.”
C: “We have this book in our stack.”
D: “This book is in circulation now.”
答案: 【  “This book is on the shelf.”;
“We have this book in our stack.”

3、多选题:
(多选)If you want to reserve the book that has not been returned yet, what might you say?
选项:
A: “Can you put it on hold for me?”
B: “Can I recall this book?”
C: “I want to make a reservation on this book.”
D: “Is it possible to book this book?”
答案: 【 “Can you put it on hold for me?”;
“Can I recall this book?”;
“I want to make a reservation on this book.”

Week3

Unit5Lecture2

1、单选题:
(单选)which one of the following is a “track event”
选项:
A: hurdle racing
B: boxing
C: fencing
D: squash
答案: 【 hurdle racing

2、单选题:
(单选) Which one of the following is NOT a “field” event?
选项:
A: high jump
B: javelin throw
C: shot put
D: judo
答案: 【 judo

3、单选题:
(单选) What do we call “溜冰场” in English
选项:
A: ice field
B: ice court
C: ice rink
D: ice ground
答案: 【 ice rink

4、多选题:
(多选)Which of the following are NOT classified as Athletics?
选项:
A: pole vault
B: cycling
C: football (soccer)
D: step and jump
答案: 【 cycling;
football (soccer)

5、多选题:
(多选) Which ones of the following belong to “X-sports” (short for extreme-sports)?
选项:
A: parkour
B: bungee-jumping
C: sky-diving
D: para-gliding
答案: 【 parkour;
bungee-jumping;
sky-diving;
para-gliding

Unit5Lecture3

1、单选题:
(单选) Which of the following is the most proper greeting when you feel happily surprised about meeting someone on the street?
选项:
A: Hi, what wind brings you here?
B: Hello, long time no see.
C: Fancy meeting you here.
D: I knew I wound bump into you here.
答案: 【 Fancy meeting you here.

2、单选题:
(单选)Which one of the following can NOT be used to answer the question “Good morning, how did you sleep last night?”
选项:
A: Not so good actually. I pulled an all-nighter to prepare for my exam today.
B: I was dead to this world.
C: I slept like a pig.
D: I slept tight last night.
答案: 【 I slept like a pig.

Unit6Lecture1

1、单选题:
(单选)Which of the following is NOT normally associated with shops or shopping?
选项:
A: shop soiled
B: second-hand shop
C: vintage store
D: shop steward
答案: 【 shop steward

2、单选题:
(单选) Which one of these is NOT a popular online-shopping  website?
选项:
A: Amazon
B: E-bay
C: BizRate
D: Tesco
答案: 【 Tesco

Unit6Lecture2

1、单选题:
(单选) Which of the following is NOT a suitable phrase to use when talking about ’returning goods or services’:
选项:
A: What is your policy on returns?
B: I don’t like this colour, do you have this size available in other colours?
C: I would like to speak to the manager please…
D: I’d like a refund …
答案: 【 I don’t like this colour, do you have this size available in other colours?

Unit6Lecture3

1、单选题:
(单选) Which one of the following shopping modes appeared last in the chronological order?
选项:
A: street markets
B: catalogue
C: TV shopping
D: shopping malls
答案: 【 TV shopping

2、多选题:
(多选) Which ones of the following are advantages of online shopping?
选项:
A: home-delivery
B: search engine
C: around-the-clock service
D: tryout
答案: 【 home-delivery;
search engine;
around-the-clock service

Week4

Unit7Lecture1

1、单选题:
What is a Food Guide Pyramid?
选项:
A: A description of the
shape of food on a plate

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐