专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 大学英语(4)-大学英语(视听说)(陕西科技大学)1457029166 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

Week 1

Lecture 1 你会“搭讪”吗?

1、单选题:
In the following four items, which is NOT a favorable way to start a small talk with a stranger?
选项:
A: Ask people where they grow up in
B: Commenting on the weather
C: Ask people why they are not married
D: Chatting about what you are both doing
答案: 【 Ask people why they are not married

2、多选题:
On which occasions are you likely to have a small talk with others?
选项:
A: When you are waiting in the departure lounge for the train.
B: When you are standing in line for a ticket.
C: When you are talking with the shop assistant
D: When you are enjoying the coffee break with a few colleagues.
答案: 【 When you are waiting in the departure lounge for the train.;
When you are standing in line for a ticket.;
When you are enjoying the coffee break with a few colleagues.

Lecture 1 我会“打招呼”了

1、多选题:
Which may be used to greet people you meet for the first time?
选项:
A: Hi, how are you?
B: How’s life?
C: Hi, nice to meet you!
D: Well, what’s up?
答案: 【 Hi, how are you?;
Hi, nice to meet you!

2、多选题:
Which ones of the following may be used to start a conversation with a stranger on campus?
选项:
A: Nice day, isn’t it?/ Horrible weather we are having!
B: Excuse me, may I join in your conversation?
C: Excuse me, is this conversation open?
D: Sorry, I couldn’t help overhearing. Did you mention something about…?
答案: 【 Nice day, isn’t it?/ Horrible weather we are having!;
Excuse me, may I join in your conversation? ;
Excuse me, is this conversation open?;
Sorry, I couldn’t help overhearing. Did you mention something about…?

Lecture 2 我用英语谈家乡

1、多选题:
​Which of the following aspects are often covered on the topic of hometown?‎
选项:
A: size of population
B: location
C: geographical features
D: main industries
答案: 【 size of population;
location;
geographical features;
main industries

2、多选题:
​Which of the phrases can you use to tell about where you are from?‎
选项:
A: be native of
B: be born and raised in
C: originate from
D: grow up in
答案: 【 be native of;
be born and raised in;
grow up in

Lecture 2 麻辣校园

1、单选题:
​Which of the following types of educational institutions does a college providing its students job-specific trainings belong to?‏
选项:
A: academy
B: university
C: multiversity
D: polytechnic
答案: 【 polytechnic

2、单选题:
​Which of the following is NOT a place for teaching and learning in the university?​
选项:
A: laboratories
B: common rooms
C: lecture theatres
D: seminar rooms
答案: 【 common rooms

3、多选题:
‏What other names do you have to refer to a selected course?‍
选项:
A: elective
B: optional course
C: preliminary course
D: not-required course
答案: 【 elective;
optional course

4、多选题:
‌What are the three levels of credentials (n.学历,文凭)?​
选项:
A: certificate
B: document
C: degree
D: diploma
答案: 【 certificate;
degree;
diploma

5、填空题:
‌A compulsory course is also called ________________or _______________.​
答案: 【 required course, obligatory course

Week 10

Unit 19 Lecture 2

1、多选题:
‏(多选) When making an introduction of something, why is it important to focus on the main features?‍
选项:
A: Because too much information distracts the listeners’ attention.
B: Because too much information overwhelms the listeners.
C: Because too much information weakens the point.
D: Because too much information is hard to remember
答案: 【 Because too much information distracts the listeners’ attention.;
Because too much information overwhelms the listeners.;
Because too much information weakens the point.

2、多选题:
​(多选)Which ones of the following are major ways to support a point?‎
选项:
A: making illustrations
B: giving examples
C: using sub-layers
D: making comparisons or constrasts
答案: 【 making illustrations;
giving examples;
using sub-layers;
making comparisons or constrasts

Unit 19 Lecture 1

1、单选题:
‌(单选) Which one of the following is the English equivalent for “无形文化遗产”?‍
选项:
A: invisible culture heritage
B: intangible culture heritage
C: invisible culture legacy
D: intangible culture legacy
答案: 【 intangible culture heritage

2、多选题:
‎(多选) Which ones of the following are forms of fine art?​
选项:
A: oil painting
B: sculpture
C: pencil sketch
D: brush-ink painting
答案: 【 oil painting;
sculpture;
pencil sketch;
brush-ink painting

3、多选题:
‌(多选) Which ones of the following should you pay attention to when going to a symphony?‏
选项:
A: Arriving at least 30 minutes prior to the start of the show
B: Refraining from coughing
C: Switching your phone to silent mode
D: Wearing semi-formal attire
答案: 【 Arriving at least 30 minutes prior to the start of the show;
Refraining from coughing;
Switching your phone to silent mode;
Wearing semi-formal attire

4、多选题:
‌(多选) Which ones of the following are English equivalents to “皮影戏”?‏
选项:
A: shadow puppetry
B: shade play
C: shadow play
D: shade show
答案: 【 shadow puppetry;
shadow play

5、多选题:
​(多选) Which ones of the following are traditional stage-art forms in China?‏
选项:
A: shadow puppetry
B: Peking opera
C: cross-talk
D: ballet
答案: 【 shadow puppetry;
Peking opera;
cross-talk

Unit 20 Lecture_1

1、单选题:
‎(单选) Which one of these architectures is usually used for display and could be dismentaled once it is no longer needed?​
选项:
A: pagoda
B: thatch house
C: bungalow
D: pavilion
答案: 【 pavilion

2、多选题:
‌(多选)Which ones of the following are ancient style architectures?‏
选项:
A: castle
B: palace
C: skyscraper
D: cathedral
答案: 【 castle;
palace;
cathedral

3、多选题:
‌(多选)Which ones of these are names of western architectural styles?​
选项:
A: Baroque
B: Rococo
C: Art Deco
D: Renaissance
答案: 【 Baroque;
Rococo;
Art Deco;
Renaissance

4、多选题:
‏(多选) Which ones of these are features of Baroque architectures?​
选项:
A: dome
B: pillar
C: white marble
D: sculpted plants
答案: 【 dome;
pillar;
white marble

5、多选题:
‍(多选)Which ones of the following words refer to high-rise architectures?‌
选项:
A: skyscraper
B: bungalow
C: mansion
D: edifice
答案: 【 skyscraper;
mansion;
edifice

Week 2

Unit 3 Lecture 1

1、单选题:
What does “take a rain check” mean?
选项:
A:  Going to the bank on a raining day.
B: Bouncing the check.
C: Not accepting the invitation now, but might be able to next time.
D: Refusing to go to an appointment because it rains too much.
答案: 【 Not accepting the invitation now, but might be able to next time.

2、单选题:
What do you say to finally confirm your agreement on the time and place of an appointment?
选项:
A: Sounds fine.
B: Deal.
C: OK.
D: With pleasure.
答案: 【 Deal.

Unit 3 Lecture 2

1、单选题:
Which of the following expressions refers to “a cinema in the open air”?
选项:
A: cinema
B: odeon
C:  theatre
D: cinema complex
答案: 【 odeon

2、单选题:
Which of the following expressions means “续集”?
选项:
A: continuity
B: second version
C: second edition
D: sequel
答案: 【 sequel

3、单选题:
Which of the following sentences does NOT mean the movie is funny?
选项:
A: The movie is full of gags.
B: The movie has a lot of punch-lines.
C:  The movie cracks me up.
D: This is a A-list movie.
答案: 【 This is a A-list movie.

4、单选题:
A movie with a lot of computer-generated scenes is a _________.
选项:
A: top-grossing movie.
B: CG movie
C: blockbuster
D: movie buff
答案: 【 CG movie

5、单选题:
What is a “star-studded movie”?
选项:
A: a movie that won a lot of prizes.
B:  a movie screened under the starry night.
C: a movie with a lot of stars.
D: a movie about the universe.
答案: 【 a movie with a lot of stars.

Unit 3 Lecture 4

1、多选题:
(多选)In a sentence, which ones of the following types of words are usually not stressed?‌
选项:
A: conjunctions
B: nouns
C:  prepositions
D: articles
答案: 【 conjunctions;
 prepositions;
articles

Unit 4 Lecture 1

1、单选题:
In what ways do you read a magazine that does not interest you much?
选项:
A: reading from cover to cover
B: be immersed in it
C: be absorbed in it
D: thumbing through it
答案: 【 thumbing through it

2、单选题:
If you need to read something very slowing and reflectively, you read it ______.
选项:
A: between the lines
B: at one sitting
C: line after line
D: sketchily
答案: 【 between the lines

3、多选题:
(多选)Which of the following types of materials do you read for learning?‍
选项:
A: research article
B: fiction
C: magnum opus
D: high-brow literature
答案: 【 research article;
magnum opus;
high-brow literature

4、多选题:
(多选)Which of the following types of materials do you read for fun?‎
选项:
A: whodunit
B: mystery
C: encyclopedia
D: short-story
答案: 【 whodunit;
mystery;
short-story

Unit 4 Lecture 2

1、多选题:
(多选)If the book has been borrowed, what might the librarian say?‏
选项:
A: “This book is out on loan at the moment.”
B: “This book has been checked out.”
C: “This book is in circulation now.”
D: “We have this book in our stack.”
答案: 【 “This book is out on loan at the moment.”;
“This book has been checked out.”

2、多选题:
(多选)If the book is in the library, what might the librarian say?‌
选项:
A: “This book has been checked out.”
B:  “This book is on the shelf.”
C: “We have this book in our stack.”
D: “This book is in circulation now.”
答案: 【  “This book is on the shelf.”;
“We have this book in our stack.”

3、多选题:
(多选)If you want to reserve the book that has not been returned yet, what might you say?
选项:
A: “Can you put it on hold for me?”
B: “Can I recall this book?”
C: “I want to make a reservation on this book.”
D: “Is it possible to book this book?”
答案: 【 “Can you put it on hold for me?”;
“Can I recall this book?”;
“I want to make a reservation on this book.”

Week 3

Unit 5 Lecture 2

1、单选题:
(单选)which one of the following is a “track event”
选项:
A: hurdle racing
B: boxing
C: fencing
D: squash
答案: 【 hurdle racing

2、单选题:
(单选) Which one of the following is NOT a “field” event?
选项:
A: high jump
B: javelin throw
C: shot put
D: judo
答案: 【 judo

3、单选题:
(单选) What do we call “溜冰场” in English
选项:
A: ice field
B: ice court
C: ice rink
D: ice ground
答案: 【 ice rink

4、多选题:
(多选)Which of the following are NOT classified as Athletics?
选项:
A: pole vault
B: cycling
C: football (soccer)
D: step and jump
答案: 【 cycling;
football (soccer)

5、多选题:
(多选) Which ones of the following belong to “X-sports” (short for extreme-sports)?
选项:
A: parkour
B: bungee-jumping
C: sky-diving
D: para-gliding
答案: 【 parkour;
bungee-jumping;

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐