专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 英文电影中的西方文化(认知实习)(山东工商学院)1457773168 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

01 Greek Culture (希腊文化) —- Troy《特洛伊木马屠城》

Quiz 1

1、单选题:
Metaphorically, “_______ ” has come to mean any trick or stratagem that causes a target to invite a foe into a securely protected bastion or place.‍
选项:
A: a Trojan Horse 
B: Helen of Troy
C: an Achilles’ Heel      
D: a Golden Apple
答案: 【 a Trojan Horse 

2、单选题:
In Greek mythology, the king of the gods is_______ , who lives with the other gods‎on top of Mt. Olympus in Greece.‎‌‎
选项:
A: Apollo 
B: Zeus
C: Hera                         
D: Poseidon
答案: 【 Zeus

3、单选题:
In Greek mythology, _______ was a Trojan prince and the greatest fighter for Troy in‎the Trojan War.‎​‎
选项:
A: Paris  
B: Hector
C: Achilles 
D: Odysseus
答案: 【 Hector

4、单选题:
 _______is a weakness in spite of overall strength, which can actually or potentially‏lead to downfall.‏‎‏
选项:
A: An Achilles’ Heel
B: The Trojan Horse
C: Helen of Troy
D: A Golden Apple
答案: 【 An Achilles’ Heel

5、单选题:
 Homer is the name of the Greek poet who wrote the epic poems_______ and‌Odyssey.‌‌‌
选项:
A: Trojan War                       
B: Greek Myths
C: Achilles                     
D: Iliad
答案: 【 Iliad

6、判断题:
‍When Achilles was born, his mother tried to make him immortal by dipping him in the river Styx. However, his knee was left vulnerable.‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

7、判断题:
​Eris, the goddness of discord, threw a golden apple in front of the goddesses, with an inscription that read:” to the most beautiful”. Three goddesses claimed the apple : Hera, Athena and Nike.‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

8、判断题:
​Linear B may have only been used by a guild of professional scribes who worked at different palaces. When the palaces were destroyed, the script disappeared.‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

9、判断题:
‏In the Archaic Period, artists made larger free-standing sculptures in stiff poses, with the dreamlike” archaic smile”.​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

10、判断题:
‏Athens created the world’s first known democracy, but women were not citizens in Athens, while in Sparta they were.‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

02 Christian Culture (基督文化) —- Kingdom of Heaven 《天国王朝》

Quiz 2

1、单选题:
‎By the end of 4th century,____ has become the official state church of Roman Empire and has played a prominent role in shaping Western civilization.‌
选项:
A: Protestantism
B: Judaism
C: Christianity
D:

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐