专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 外贸英语口语(哈尔滨理工大学)1452586169 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

01 Job Interview

面试测试

1、单选题:
What do you major in?‎‎‎
选项:
A: I like English.
B: I dislike English.
C: I major in English.
D: Business English is my favorite.
答案: 【 I major in English.

2、单选题:
‎I like learning while walking  (       )  campus.‍
选项:
A: at
B: on
C: in
D: towards
答案: 【 on

3、单选题:
‌What is the meaning for “optional courses”?‏‌‏
选项:
A: 必要课程
B: 选修课
C: 替换课
D: 必修课
答案: 【 选修课

4、单选题:
‌She is a would-be college graduate. ​
选项:
A: would be
B: incoming 
C: be 
D: possibe
答案: 【 incoming 

5、单选题:
‏‌She thinks that Susan is very (      ) on music and ballet.‏‏‌‏
选项:
A: like
B: interested
C: boring
D: keen
答案: 【 keen

6、判断题:
‍告知对方被录用时,可以说:You have the job. Welcome aboard. ‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

7、判断题:
‍询问试用期有多长时,可以说:Can you tell me how long my probation is? ‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

8、填空题:
‎‍‎What is the meaning of “probation” (    )?‍‎ ‍
答案: 【 试用期

9、填空题:
​I expect to be paid (      ) (根据)my abilities ‌
答案: 【 according to

02 Company Description

Company Description

1、单选题:
‌What is the meaning of “clock in” and “clock out”?‌
选项:
A: 进出
B: 按时上下班
C: 上下班打卡
D: 闹钟
答案: 【 上下班打卡

2、单选题:
‍What is the meaning of “dress code” ?‎
选项:
A: 裙子
B: 衣服规则
C: 裙子规则
D: 着装要求
答案: 【 着装要求

3、判断题:
‌In order to help the trainees through the orientation period, the supervisor should describe the structure of the company, its principles and philosophy.‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

4、判断题:
‏In order to help the trainees through the orientation period, the supervisor should explain the work schedule and the tasks of the different staff members to help the trainees to fit into the team.​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

5、判断题:
‍ It is not very important to give new trainees a proper general introduction to a company.‍‍‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

6、判断题:
‎A warm welcome in the work place will not help the trainees overcome their initial nervousness.‏‎‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

7、判断题:
​It is important for the new trainees to keep everything in order.​​​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

8、填空题:
‍ The general introduction of the company offers new trainees the ____________ (第一次接触)with their work place.‏
答案: 【 first contact

9、填空题:
‎For the trainees, a _______________(热烈的欢迎) in the work place can help them to get rid of their nervousness.‍‎‍
答案: 【 warm welcome

03 Jobs and Responsibilities

工作职责

1、单选题:
‏Which of the following jobs belong to “service” group?‏‏‏
选项:
A: accountant
B: auditor
C: architect
D: bartender
答案: 【 bartender

2、单选题:
‎Which of the following jobs belong to “clerical” group?‌‎‌
选项:
A: receptionist
B: electrician
C: air hostess
D: finance director
答案: 【 receptionist

3、判断题:
‍根据视频判断正误。‎‍1. Executive secretaries are sometimes called administrative assistants.‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

4、判断题:
‍2. Executive secretaries never train and supervise other office staff.​‍​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

5、判断题:
‏ Overseeing the purchase and maintenance of office supplies and equipment is also part of executive secretaries’ job.‎‏‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

6、判断题:
‎4. Executive secretaries schedule appointments for their senior managers; they may even determine who gains access to the boss.‏‎‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐