专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////2021知到答案 A Glimpse of Belt and Road 丝路英语——漫谈一带一路 完整智慧树网课章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

第一章 单元测试

1、单选题:
The routes got its name “ the Silk Road” from a
选项:
A:German geographer
B:French geographer
C:Italian geographer
D:British geographer
答案: 【German geographer

2、单选题:
Zhang Qian set out on his journey to the Western Regions ______, pioneering the world-famous route
选项:
A:once
B:twice
C:three time s
D:four times
答案: 【twice

3、判断题:
The Silk Road only refers to the overland routes
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、多选题:
The ancient Silk Road contributed greatly to the _____ and _____ exchange between China and the West.
选项:
A:Education
B:trade
C:cultural
D:music
答案: 【trade;
cultural

5、单选题:
The concept of Belt and Road initiative was first proposed by ?
选项:
A:Zhang Qian
B:Premier Li Keqiang
C:President Hu Jintao
D:President Xi Jinping
答案: 【President Xi Jinping

6、单选题:
How many routes altogether are there in the Belt and Road Initiative?
选项:
A:3
B:6
C:2
D:5
答案: 【5

7、多选题:
Which among the following are the major capital pools of the Belt and Road Initiative?
选项:
A:The New Development Bank of BRICS
B:The Silk Road Fund
C:The Asian Infrastructure Investment Bank
D:The Development Bank of the Shanghai Cooperation Organization
答案: 【The New Development Bank of BRICS;
The Silk Road Fund;
The Asian Infrastructure Investment Bank;
The Development Bank of the Shanghai Cooperation Organization

8、判断题:
Very few countries are interested in BRI.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
______is one of the chanllenges for implementing BRI in the Middle East.
选项:
A:Energyu shortage
B:Poor infrastructures
C:Disease
D:Poverty
答案: 【Poor infrastructures

2、多选题:
China and Arab countries jointly make efforts to promote the “Belt and Road” initiative under the principle of_____ , _____ and______ .
选项:
A:joint contribution
B:shared benefit
C:wide consultation
D:cooperation
答案: 【joint contribution;
shared benefit;
wide consultation

3、单选题:
Where is the Port of Piraeus?
选项:
A:Spain
B:Serbia
C:The UK
D:Greece
答案: 【Greece

4、判断题:
The Smederevo Steel Mill made
profit after Chinese HeSteel Group poured investment there?

选项:
A:错
B:对
答案: 【

5、判断题:
At a cost of US$3.6 billion, the Mombasa-Nairobi SGR is Kenya’s most expensive infrastructure project.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、单选题:
Asia is subdivided into __________ countries, three of them (Russia, Kazakhstan and Turkey) having part of their land in Europe.
选项:
A:48
B:18
C:28
D:58
答案: 【48

7、单选题:
Which country is the smallest in Europe?
选项:
A:The Vatican
B:Czech Republic
C:Poland
D:Serbia
答案: 【The Vatican

8、单选题:
what is the most widely spoken language in Europe?
选项:
A:Russian
B:German
C:French
D:English
答案: 【Russian

9、判断题:
Africa is the most multilingual continent in the world. It is estimated that almost a thousand languages are spoken in Africa.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

10、判断题:
Christianity is the largest religion in Africa.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

11、多选题:
The features of Confucius Institute/classroom include: ______________.
选项:
A:non-profit public institution
B:adopt flexible teaching patterns
C:suit local conditions
D:make cultural exchange
答案: 【non-profit public institution;
adopt flexible teaching patterns;
suit local conditions;
make cultural exchange

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐