专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 英美文学选读(南阳师范学院)1206697847 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

第1章 British Literature

随堂测试

1、单选题:
​       is the oldest surviving poem in the English language, and is generally regarded as the national epic of the English people.​​​​​​
选项:
A: Ecclesiastical History of the English People
B: Beowulf
C: The  Death of Arthur 
D: The Canterbury Tales 
答案: 【 Beowulf

2、单选题:
​‎Romance was characteristic of the early feudal age, as it reflected the spirit of      , i.e., the quality and ideal of knightly conduct.‎
选项:
A: chivalry
B: bravery
C: conquest
D: courtesy
答案: 【 chivalry

3、单选题:
English Renaissance Period was an age of      .‌ ‌‌‌
选项:
A: prose and novel  
B: poetry and drama
C: essays and journals
D: ballads and songs
答案: 【 poetry and drama

4、单选题:
‎‏‏Which of the following is NOT regarded as one of the characteristics of Renaissance?‏
选项:
A: Exaltation of man’s pursuit of happiness in this life.
B: Cultivation of the genuine flavour of ancient culture.
C: Tolerance of human foibles.
D: Praise of man’s efforts in having his soul delivered.
答案: 【 Praise of man’s efforts in having his soul delivered.

5、单选题:
The most significant intellectual movement of the Renaissance was _____. ‌
选项:
A: the Reformation  
B: humanism  
C: the Italian revival  
D: geographical exploration
答案: 【 humanism  

6、单选题:
Christopher Marlowe, the most prominent of the University Wits, wrote two plays: ______ representing the Renaissance desire for infinite power and authority, and ______ reflecting the Renaissance desire for infinite knowledge.‏‏
选项:
A: The Tragical History of Doctor Faustus; The Jew of Malta
B: The Tragical History of Doctor Faustus; Tamburlaine the Great
C: The Jew of Malta; Tamburlaine the Great
D: Tamburlaine the Great; The Tragical History of Doctor Faustus
答案: 【 Tamburlaine the Great; The Tragical History of Doctor Faustus

7、单选题:
‏The Canterbury Tales has a general prologue and      four tales that are connected by “links”. ‏
选项:
A: 12
B: 15
C: 24
D: 120
答案: 【 24

第2章 The Faerie Queen

随堂小测试

1、单选题:
‌‎In Spenser’s masterpiece The Faerie Queene, he speaks of _____ virtues of the private gentleman.‎
选项:
A: 12
B: 15
C: 10
D: 11
答案: 【 12

2、单选题:
‎​​Edmund Spenser acclaimed his masterpiece The Faerie Queen to be “a continued________” and the theme is to “fashion a gentleman or noble person in virtuous and gentle discipline”.​
选项:
A: romance
B: epic
C: ballad
D: allegory
答案: 【 allegory

3、单选题:
Spenser’s first important work is      , a pastoral poem in 12 parts, one for each month of the year.‌
选项:
A: The Shepheardes Calender
B: Amoretti
C: “Epithalamion”
D: Sonnet 75
答案: 【 The Shepheardes Calender

4、单选题:
Spenser’s masterpiece, The Faerie Queene, is dedicated to Queen      . ‏
选项:
A: Victoria II   
B: Elizabeth I  
C: Elizabeth II
D: Victoria‍
答案: 【 Elizabeth I  

5、单选题:
The Spenserian stanza: a verse form consisting of 8 iambic pentameter lines followed by a ninth line of 6 iambic feet with the rhyme scheme      .‍
选项:
A: abab bcbc c
B: abba abba c
C: abab cdcd e
D: aabb ccdd e
答案: 【 abab bcbc c

6、单选题:
The Redcross in Book I of the The Faerie Queene stands for the true religion of the      church.‎
选项:
A: Protestant
B: Anglican
C: Catholic
D: Lutheran
答案: 【 Anglican

7、单选题:
The rhyme scheme of Spenserian sonnet is abab bcbc cdcd ee, which is very distinctive from that of Shakespearean sonnet:       .‍ ‍‍
选项:
A: abab cdcd efef gg
B: abba abba cdcd cd
C: abba abba cde cde
D: abab cdcd efef aa
答案: 【 abab cdcd efef gg

第3章 Paradise Lost

随堂小测试

1、单选题:
‎  Of the following lines from Milton’s Paradise Lost, which statement is correct?‍    “To bow and sue for grace‍    With suppliant knee, and deify his power‍    …that were low indeed,‍    That were an ignominy, and shame beneath‍    This downfall; …”‍
选项:
A: To beg God for mercy and worship his power were as low as this downfall.
B: To beg God for mercy and worship his power were more shameful and disgraceful than this downfall.
C: To beg God for mercy is more shameful than worship his power.
D: To fight against God is as low s to worship Satan.
答案: 【 To beg God for mercy and worship his power were more shameful and disgraceful than this downfall.

2、单选题:
​‍Milton’s Paradise Lost took its material from      .‍‍
选项:
A: the Bible
B: Greek myth  
C: Roman myth  
D: French romance
答案: 【 the Bible

3、单选题:
In Paradise Lost, Satan says: “We may with more successful hope resolve / To wage by force or guile eternal war, / Irreconcilable to our grand Foe.” ‏    What is the “eternal war” Satan and his followers were to wage against God?‏‏
选项:
A: To plant a tree of knowledge in the Garden of Eden.
B: To turn into poisonous snakes to threaten man’s life.
C: To remove God from his throne.
D: To corrupt God’s creation of man and woman.
答案: 【 To remove God from his throne.

4、单选题:
Blank verse is a poetic form in which each line is written in _____. ‎‎
选项:
A: rhymed,iambic pentameter 
B: unrhymed, iambic pentameter
C: unrhymed, iambic tetrameter  
D: rhymed, trochaic pentameter 
答案: 【 unrhymed, iambic pentameter

5、单选题:
Paradise Lost also follows the tradition of invocation by appealing to _____.    ​​
选项:
A: the heavenly Muses
B: Holy Spirit
C: Apollo
D: the Ideal
答案: 【 Holy Spirit

6、单选题:
Paradise Lost tells how the first man and woman, Adam and Eve, are tempted by        to disobey God by eating the forbidden fruit from the Tree of Knowledge and how they are driven out of the garden of Eden with the prospect of redemption of man kind by Jesus Christ.‎‎
选项:
A: Satan
B: Beelzebub
C: Christian
D: Vanity
答案: 【 Satan

7、单选题:
L’Allegro and II Penseroso respectively celebrate       and       .‏‏
选项:
A: Mirth and Sadness
B: Mirth and Melancholy
C: Sadness and Melancholy
D: Melancholy and Mirth
答案: 【 Mirth and Melancholy

第4章 “A Valediction Forbidding Mourning”

随堂小测试

1、单选题:
Which of the following does NOT describe metaphysical poetry that is best represented by John Donne’s works?​
选项:
A: Forced argument     
B: Exaggeration  
C: Conceit      
D: Simple language
答案: 【 Simple language

2、单选题:
About the beginning of the 17th century, there  appeared a school of poets called “Metaphysicals” by_______, the 18th century writer. Besides the leading person John Donne, the other poets of this school include George Herbert, Andrew Marvell.‏
选项:
A: Samuel Johnson  
B: Alexander Pope  
C: Robert Burns  
D: Thomas Gray
答案: 【 Samuel Johnson  

3、单选题:
“And though it in the centre sit,/ Yet, when the other far doth roam,/It leans, and hearkens after it,/And grows erect, as that comes home.” what does three “it” mean respectively in the quoted line      .‎
选项:
A: the wife; the husband; the wife
B: the wife; the circumference; the husband
C: the wife; the wife; the circumference
D: the wife; the wife; the husband
答案: 【 the wife; the wife; the husband

4、单选题:
John Donne was a great poet and        as well. ‎
选项:
A: dramatist
B: novelist
C: preacher
D: lawyer
答案: 【 preacher

5、单选题:
In the line “So let us melt, and make no noise,/No tear-floods, nor sigh-tempests move”, what kind of figure of speech is used?‍‍
选项:
A: simile
B: hyperbole
C: metaphor
D: Irony
答案: 【 hyperbole

6、单选题:
    ‍  ‍ ‍ ‘s poems can be divided into two categories:the youthful love lyrics and the later sacred verses.‏‏
选项:
A: John Milton
B: John Bunyan
C: John Donne
D: John Dryden
答案: 【 John Donne

7、单选题:
In the line “’Twere profanation of our joys , to tell the laity our love”, “laity” means      .​​
选项:
A: aristocrats
B: clergyman
C: common people
D: people that can not love
答案: 【 common people

第5章 Robinson Crusoe

随堂小测试

1、单选题:
‍____ was an intellectual movement in the first half of the 18th century. ‌
选项:
A: The Enclosure Movement
B: The Industrial Revolution
C: The Religious Reform
D: The Enlightenment
答案: 【 The Enlightenment

2、单选题:
‌The literature of the Enlightenment in England mainly appealed to the ____ readers. ​
选项:
A: aristocratic
B: middle class
C: low class
D: intellectual
答案: 【 intellectual

3、单选题:
​The middle of the 18th century was predominated by a newly rising literary form, that is the modern English ___, which gives a realistic presentation of life of the common English people.‌
选项:
A: prose
B: short story
C: novel
D: tragicomedy
答案: 【 novel

4、单选题:
‍The unquenchable spirit of Robinson Crusoe struggling to maintain a substantial existence on a lonely island reflects _____.‍
选项:
A: man’s desire to return to society
B: the author’s criticism of the colonization
C: the ideal of the rising bourgeoisie
D: the aristocrats’ disillusionment of the harsh social reality
答案: 【 the ideal of the rising bourgeoisie

5、单选题:
‏Which of the following works were written by Daniel Defoe?​
选项:
A: Morte d’Arthur
B: The Princess
C: Moll Flanders
D: Silas Marner
答案: 【 Moll Flanders

6、单选题:
​Daniel Defoe’s most famous novel was _____.‍
选项:
A: Gulliver’s Travels
B: Robinson Crusoe
C: Pamela
D: Tom Jones
答案: 【 Robinson Crusoe

7、单选题:
​____ had been regarded as the first English novel.‌
选项:
A: Robinson Crusoe
B: Hamlet
C: Gulliver’s Travels
D: Jane Eyre
答案: 【 Robinson Crusoe

第6章 A Red, Red Rose

随堂小测试

1、单选题:
​Robert Burns wrote ____.‍
选项:
A: in Cockney
B: in Scottish dialect
C: in Irish dialect
D: in Welsh dialect
答案: 【 in Scottish dialect

2、单选题:
‎Pre-romanticism is ushered in by ____ and William Blake and represented by Percy, Macpherson and Chatterton.‍
选项:
A: Robert Burns
B: William Wordsworth
C: Robert Frost
D: George Gordon Byron
答案: 【 Robert Burns

3、单选题:
​The greatest Scottish poet in the pre-romanticism is ____.‍
选项:
A: William Wordsworth
B: Oliver Goldsmith
C: Thomas Gray
D: Robert Burns

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐