专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////中国大学MOOC 英语国家社会与文化(山西农业大学)1452824176 最新慕课完整章节测试答案专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

第一讲 地理、民族和语言

第一单元测试

1、单选题:
Which city is the largest financial centre in the U.K. after London?‎‎‎‎
选项:
A: Edinburgh 
B:  Birmingham
C: Manchester
D: Cardiff
答案: 【 Edinburgh 

2、单选题:
What is the capital of Wales?‎‎‎
选项:
A:   Edinburgh 
B:  Manchester
C: Cardiff  
D: Belfast
答案: 【 Cardiff  

3、单选题:
Among the White Americans in the US, the most powerful and influential group is the _________.‌‌​‌
选项:
A: WASPs
B:  PASWs
C: SWAPs
D: AWSPs
答案: 【 WASPs

4、单选题:
Which minority is regared as the “model minority” in America?​​‍​
选项:
A: White American
B: African American 
C:  Latino
D: Asian American
答案: 【 Asian American

5、单选题:
Which of the following expression is typical British English?‍‏‍
选项:
A: Have you got a pen?
B:  He doesn’t have a pen.
C: I would love to go camping on the weekend.
D: We need to work together on a team.
答案: 【 Have you got a pen?

6、判断题:
The two main islands of the British Isles are Great Britain and Ireland.   ‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

7、判断题:
New York is the capital of the United States.​​​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

8、判断题:
The state of California is located in the northeast of the country.‍‏‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

9、判断题:
  Chinese is the fourth most-spoken language in the USA.​‏​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

10、判断题:
 English and Welsh are both Celtic Languages.‍‍‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

11、填空题:
There are ____________ countries in the U.K..​‌​
答案: 【 4##%_YZPRLFH_%##four

12、填空题:
‌The capital of England is _________________.‎
答案: 【 London##%_YZPRLFH_%##London City##%_YZPRLFH_%##London city

13、填空题:
‌The largest city in the U.S. is ________________.‎
答案: 【 New York##%_YZPRLFH_%##New York city##%_YZPRLFH_%##New York City##%_YZPRLFH_%##the New York City##%_YZPRLFH_%##the New York city

14、填空题:
 In the United States, _________ is the most common language in the country after English.‏‍‏
答案: 【 Spanish

15、填空题:
‍What is the  American English  for the word autumn?  ‏
答案: 【 fall

随堂测验

1、单选题:
Received Pronunciation refers to a way of pronouncing standard English that is used by two percent of the _________ population.​​
选项:
A: U.K
B:  U.S.A. 
C: England
D: Australia
答案: 【 U.K

2、单选题:
Which of the following is NOT American English?‌​‌
选项:
A:   fall 
B:  parking lot
C: elevator 
D: maths
答案: 【 maths

3、单选题:
Which word is spelt in the American way?‍‍​‍
选项:
A: colour
B:  recognise
C: check(支票)
D:  centre
答案: 【 check(支票)

4、单选题:
Which of the followings is NOT a commonly found mistake when Chinese speak English?​
选项:
A:   I am come from China.
B:  How to say Jiaozi in English?
C: I think I can’t finish my job in time.
D:  What time is it?
答案: 【  What time is it?

第二讲 历史

第二单元测试

1、单选题:
‏Which of the following document is the one issued to free the slaves in America?​
选项:
A:  The Declaration of Independence
B: The Constitution
C: The Bill of Rights
D: The Emancipation Proclamation
答案: 【 The Emancipation Proclamation

2、单选题:
‍The British government began to increase the economic exploitation of the colonies to ______________.​
选项:
A: Gain greater control of the colonies
B: Pay off its debt due to the war
C:  Develop more colonies
D: Show its supremacy over the colonies
答案: 【 Pay off its debt due to the war

3、单选题:
‎The Pilgrims signed an agreement called the _____________ in their journey to America, which incorporated the spirit of obedience to the common good.      ‌‎‌
选项:
A: Mayflower Agreement
B: Mayflower Contract
C: Mayflower Compact 
D:  Mayflower Protocol
答案: 【 Mayflower Compact 

4、多选题:
‌The Celtic tribes were ancestors of __________.​‌​
选项:
A:   the Highland Scots
B: the Irish
C: the Welsh
D: the Vikings
答案: 【   the Highland Scots;
the Irish;
the Welsh

5、多选题:
‎In history, which monarchs are given the title “the Great?”‌‎‌
选项:
A: Alexander, King of Macedonia and Persia
B: Catherine, Empress of Russia
C: Emperor Wu of Han, Emperor of Han China
D: Alfred King of Wessex, England
答案: 【 Alexander, King of Macedonia and Persia;
Catherine, Empress of Russia;
Emperor Wu of Han, Emperor of Han China;
Alfred King of Wessex, England

6、多选题:
​Which of the following statements about the British Empire are True?‌​‌
选项:
A: It was an empire which covered the most area in the history
B: It covered almost a quarter of the Earth’s total land area.
C: Its political,legal,linguistic and cultural legacy is widespread.
D: It was often described as “the empire on which the sun never sets”.
答案: 【  It was an empire which covered the most area in the history;
It covered almost a quarter of the Earth’s total land area.;
Its political,legal,linguistic and cultural legacy is widespread.;
It was often described as “the empire on which the sun never sets”.

7、多选题:
Which of the following statements about the American Civil War are TRUE?‏
选项:
A: It was a war between the North and the South.
B: It was a war between the Britain and its colonies.
C: It was as the result of the long-standing controversy over the enslavement of black people.
D: It broke out in April 1761.
答案: 【 It was a war between the North and the South.;
It was as the result of the long-standing controversy over the enslavement of black people.

8、判断题:
The British Empire established many private companies to administer colonies and oversea trade, the most famous one is East India Company in India.‎​‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

9、判断题:
‎By 1733, English settlers had occupied 12 colonies along the Atlantic coast.‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

10、判断题:
‎British history before 55 BC is basically undocumented.‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

11、填空题:
‌During the War, the fundamental documents of the US,____________________, was drafted and issued in 1776.‌
答案: 【 the Declaration of Independence##%_YZPRLFH_%##The Declaration of Independence

12、填空题:
After the Civil War, ___________ , which had divided the country from its beginning, was abolished, and slaves became free men  since then .‏‍‏
答案: 【 slavery##%_YZPRLFH_%##Slavery##%_YZPRLFH_%##the slavery##%_YZPRLFH_%##the Slavery

随堂测验

1、填空题:
​After the Civil War, ___________ , which had divided the country from its beginning, was abolished.‎​‎
答案: 【 Slavery##%_YZPRLFH_%##slavery##%_YZPRLFH_%##the Slavery##%_YZPRLFH_%##the slavery

第三讲 政治

第三单元测试

1、单选题:
‍To become a member of the two major parties in America, one needs to ______________.‌‍‌
选项:
A: To pay dues (会费)
B: Attend the initiation ceremonies
C: Attend meetings
D: None of these
答案: 【 None of these

2、单选题:
If a bill is vetoed by the President, the Congress can override the veto by_______________.‌‌
选项:
A: The support of a two thirds majority
B: The support of either house
C: Impeaching the President
D: Introducing a new bill
答案: 【 The support of a two thirds majority

3、单选题:
‎The current monarch and head of state of the U.K. is _________.​‎​‎​
选项:
A: Mary II
B: Elizabeth II
C: Anne II  
D: Catherine II
答案: 【 Elizabeth II

4、多选题:
Which two parties are the current major parties in Britain?​
选项:
A: The Labour
B: The Republican
C: The Democrat
D:  The Conservative
答案: 【 The Labour;
 The Conservative

5、多选题:

专技天下代学代刷-培训计划代学沉梦刷课网课代学QQ:1459753/////////////

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐