沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 Project Management 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
The main objectives of project management are (  )
选项:
A:Calendar dates, facilities available, funding
B:Profitability, cost, time
C:Customer satisfaction, cost, time
D:Time, cost, quality, and/or scope
答案: 【Time, cost, quality, and/or scope

2、单选题:
The person responsible for balance the time, cost and quality objectives to achieve project success is (  )
选项:
A:The line manager
B:The Human Resources Department
C:The project manager
D:The executive sponsor
答案: 【The project manager

3、多选题:
The knowledge areas in PMBOK include: (  )
选项:
A:Cost management 
B:Scope management
C:Risk management
D:Information management
答案: 【Cost management ;Scope management;Risk management

4、判断题:

The temporary nature of projects means that a project has a short duration.  (  )
选项:
A:错
B:对
答案: 【

5、判断题:
There are five process groups in PMBOK.(  )
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
In which organization structure would the project manager is fully responsible for the project (  )
选项:
A:Projectized
B:Weak matrix
C:Functional 
D:Strong matrix
答案: 【Projectized

2、单选题:
In which type of matrix structure would a project manager most likely have a command of technology (  )
选项:
A:Cross-cultural matrix
B:Strong matrix
C:Weak matrix
D:Balanced matrix
答案: 【Strong matrix

3、多选题:
Which of the following items are the roles of a project manager (  )
选项:
A:Project manager is a facilitator in terms of responsibilities to determine tasks, deadlines, and required resources
B:Project manager should be an expert in a particular area
C:Project manager should be a generalist
D:Project manager should own comprehensive ability to solve problems
答案: 【Project manager is a facilitator in terms of responsibilities to determine tasks, deadlines, and required resources;Project manager should be a generalist;Project manager should own comprehensive ability to solve problems

4、判断题:
Project team member probably may lose his or her job in matrix organizational form if the project gets cancelled. (  )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
Generally, project manager is the soul of project team. (  )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐