沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 英语语言与文化 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

绪论 单元测试

1、多选题:
英国是由(   )共同组成的一个西欧岛国。
选项:
A:英格兰
B:北爱尔兰
C:一系列的附属岛屿
D:威尔士
E:苏格兰
答案: 【英格兰;北爱尔兰;一系列的附属岛屿;威尔士;苏格兰

第一章 单元测试

1、单选题:
The Anglo-Saxons originally lived in the southern ________ and northern Germany.
选项:
A:Wales
B:England
C:Denmark
D:Finland
答案: 【Denmark

2、单选题:
Before the Anglo-Saxons settlements and the Roman invasions, the habitants of Britain were _______.
选项:
A:the Celts
B:the Britons
C:the Scots
D:the Jutes
答案: 【the Celts

3、单选题:
The Hadrian’s wall was built to keep the hostile _______ out of England.
选项:
A:Scots
B:Picts
C:Britons
D:Anglos
答案: 【Picts

4、单选题:
People from Northern Ireland, Scotland or Wales like to be addressed _______.
选项:
A:Welsh
B:British
C:Scottish
D:Englishman
答案: 【British

5、单选题:
What language did Anglo-Saxon invaders speak?
选项:
A:Celtic
B:Latin
C:An early form of Old English
D:An early form of Middle English
答案: 【An early form of Old English

第二章 单元测试

1、单选题:
Beowulf is a(n) _______, which was sung and passed by people in the past.
选项:
A:novel
B:article
C:song
D:epic
答案: 【epic

2、单选题:
“My heart’s in the Highlands, my heart is not here.”
What rhetorical device is used in the above sentence?

选项:
A:Alliteration
B:Personification
C:Metaphor
D:Repetition
答案: 【Alliteration

3、单选题:
How did Hrothgar reward Beowulf?
选项:
A:He passed his crown over to him.
B:He gave him treasures and gold.
C:He sang a song in his honor.
D:He offered his daughter’s hand in marriage.
答案: 【He passed his crown over to him.

4、判断题:
The lengths of Beowulf is only a quarter of that of the Iliad.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
Beowulf was written anonymously in middle English.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐