沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 本科外语-1 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
Which of the following tips is NOT suggested from the video?
选项:
A:Turn off your computer.
B:Read the textbook.
C:Make a study goal.
D:Remember the date of the exam.
答案: 【Remember the date of the exam.

2、单选题:
A top student may do the following things except __________.
选项:
A:keeping things in their proper places
B:filing the day’s notes in colour-coded folders
C:being involved in his school band
D:learning new words in his math class
答案: 【learning new words in his math class

3、单选题:
She didn’t _______ in the discussion.
选项:
A:participation
B:participate
答案: 【participate

4、单选题:
He ____ coffee at all. He ____ tea.
选项:
A:prefers, is not food of
B:would like, not prefers
C:doesn’t like, prefers
D:likes, doesn’t prefer
答案: 【doesn’t like, prefers

5、单选题:
请找出中式英语表达方式的句子。
选项:
A:It is essential to strengthen national defense.
B:It is essential to strengthen the building of national defense.
答案: 【It is essential to strengthen national defense.

6、判断题:
University life is always happy because there is little pressure from study.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
Straight-A students use every minute to study.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、判断题:
Steve Jobs graduated from Stanford University.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、判断题:
The Music School of Yunnan Arts University, established in 1959, consists of three majors.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
The Dancing School of Yunnan Arts University consists of 6 departments.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
According to the video, which one is NOT the reason why it is important to study English?
选项:
A:English will help you to explore other cultures.
B:English is spoken in more than 120 countries in the world.
C:English is the language of Internet.
D:English gives you access to some of the world’s best universitites.
答案: 【English is spoken in more than 120 countries in the world.

2、单选题:
When seeing advertisements about learning to speak English in three months or even ten days, the author doesn’t know whether to laugh or cry because __________.
选项:
A:he finds himself not qualified in English teaching
B:he is going to lose his job as an English teacher
C:it is so ridiculous to claim that English learning is so easy
D:it is impossible for William Shakespeare to encourage a student
答案: 【it is so ridiculous to claim that English learning is so easy

3、单选题:
He’s a fascinating _____.
选项:
A:personal
B:person
答案: 【person

4、单选题:
In fact,____ is hard for the police to keep order in an important football match.
选项:
A:that
B:it
C:what
D:there
答案: 【it

5、单选题:
The weather is marvellous.句中下划线部分充当什么成分?
选项:
A:Complement.
B:Adverbial.
C:Object.
D:Verb.
E:Subject.
答案: 【Subject.

6、判断题:
There are easier, quicker ways to master English.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
Students are eager to find methods that will teach them quickly and efficiently and cheaply.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

8、判断题:
American black people were facing difficulties at that time.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、判断题:
Vincent van Gogh was shot in the stomach, and passed away in the early morning of 29 July 1890.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
Irises exhibits some characteristics of Chinese woodcuts as well van Gogh’s penchant for color and light.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐