沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 Introduction to Psychology 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
The idea that human behavior is governed by a physical component and a non physical (i.e., spiritual) component is referred to as ____________.
选项:
A:

dualism

B:

materialism

C:

empiricism

D:

rationalism

答案: 【

dualism

2、单选题:
What does Luigi Galvani's research with applied electrical currents suggest?
选项:
A:

Human behaviour is a combination of mechanical and spiritual components.

B:

Human behaviour is caused by electrochemical processes.

C:

The brain is divided into areas for specific tasks.

D:

The brain is not divided into areas for specific tasks.

答案: 【

Human behaviour is caused by electrochemical processes.

3、单选题:
Who is credited with the development of Cartesian Dualism?
选项:
A:

John Locke

B:

James Mills

C:

Luigi Galvani

D:

Rene Descartes

答案: 【

Rene Descartes

4、单选题:
What philosophical view of human behavior is best supported by the work of Paul Broca?
选项:
A:

Materialism

B:

Dualism

C:

Empiricism

D:

Existentialism

答案: 【

Materialism

5、单选题:
According to materialism, what is the cause of human behaviour?
选项:
A:

Spiritual induction

B:

Physical mechanisms

C:

Internal motivations

D:

Emotional states

答案: 【

Physical mechanisms

6、单选题:
Determining whether something is true or false by observing it through experimentation is called _____________.
选项:
A:

naturalism

B:

philosophy

C:

inference

D:

empiricism

答案: 【

empiricism

7、单选题:
What was William James main contribution to the field of Psychology?
选项:
A:

Conducting the first laboratory based research experiments

B:

Generating and publishing ideas about psychological topics

C:

Measuring the speed of neural transmission rate

D:

Training observers how to perform introspection

答案: 【

Generating and publishing ideas about psychological topics

8、单选题:
Who is recognized as being the first psychologist?
选项:
A:

Ernst Weber

B:

Sigmund Freud

C:

Wilhelm Wundt

D:

Hermann Von Helmholtz

答案: 【

Wilhelm Wundt

9、单选题:
Introspection is a technique wherein a person reflects upon and reports their personal experience. Early scientists criticized this technique because it was ____________.
选项:
A:

Indirect and objective

B:

Direct and subjective

C:

Direct and objective

D:

Indirect and subjective

答案: 【

Indirect and subjective

10、单选题:
According to Freud, psychological problems arise from conflict between the __________ and the ________.
选项:
A:

Id; Ego

B:

Super-ego; Ego

C:

Super-ego; Id

D:

Conscious; Subconscious

答案: 【

Super-ego; Id

11、单选题:
According to Freud, what is the part of our psyche that is instinctually driven by our basic needs, wants and desires?
选项:
A:

Id

B:

Super-ego

C:

Ego

D:

Conscience

答案: 【

Id

12、单选题:
According to Freud, what is the part of the psyche that attempts to balance immediate gratification and societal norms?
选项:
A:

Super-ego

B:

Ego

C:

Id

D:

Preconscious

答案: 【

Ego

13、单选题:
What is the best way to describe Freuds approach to psychology?
选项:
A:

Medical

B:

Scientific

C:

Empirical

D:

Epistemological

答案: 【

Medical

14、单选题:
According to Freud, what is the part of our psyche that is most interested in maintaining societal norms and decency?
选项:
A:

Id

B:

Ego

C:

Super-ego

D:

Personality

答案: 【

Super-ego

第二章 单元测试

1、单选题:
What is the branch of psychology called where researchers study how groups work together and people interact with each other?
选项:
A:

Individual Psychology

B:

Social Psychology

C:

Humanistic Psychology

D:

Cross-cultural Psychology

答案: 【

Social Psychology

2、单选题:
Which part of the scientific process is observational research best suited for?
选项:
A:

Generating answers

B:

Generating questions

C:

Establishing theories

D:

Refuting theories

答案: 【

Generating questions

3、单选题:
If the amount of time a student spent studying was positively correlated with grades achieved, what would we expect to see if someone had low grades?
选项:
A:

The student did not spend a lot of time studying

B:

The student spent a lot of time studying

C:

A strong negative correlation

D:

There is not enough information to determine correlation

答案: 【

The student did not spend a lot of time studying

4、单选题:
A positive correlation between two variables means that as _______.
选项:
A:

one variable increases, the other variable increases

B:

one variable increases, the other variable decreases

C:

one variable decreases, the other variable stays the same

D:

one variable decreases, the other variable increases

答案: 【

one variable increases, the other variable increases

5、单选题:
A scatter plot that shows a trend line that travels down to the right would demonstrate what type of correlation?
选项:
A:

negative correlation

B:

positive correlation

C:

weak correlation

D:

no correlation

答案: 【

negative correlation

6、单选题:
What does SR stand for in behavioral psychology?
选项:
A:

Stimulus Response

B:

Secondary Reaction

C:

Selective Response

D:

Stimulation Reaction

答案: 【

Stimulus Response

7、单选题:
What did the Little Albert Experiment tell us about the relation between stimuli and responses?
选项:
A:

Responses to stimuli cannot be conditioned

B:

Responses to stimuli can be conditioned

C:

Conditioned responses can be eliminated

D:

Conditioned responses cannot be eliminated

答案: 【

Responses to stimuli can be conditioned

8、单选题:
Why does cognitive psychology consider the computer to be good analogy of the human brain?
选项:
A:

It records information as binary code

B:

It stores vast quantities of information

C:

Its operations cannot be seen

D:

It processes input and generates output

答案: 【

It processes input and generates output

9、单选题:
What practice makes psychology a science rather than just a collection of ideas and arguments?
选项:
A:

Formal debates

B:

Publishing journal articles

C:

Experimentation

D:

Public funding

答案: 【

Experimentation

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐