沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 Design Thinking for Innovation 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
Which stage of the design thinking process is about making ideas real, and developing a strategy to introduce them to the marketplace and/or the organization?
选项:
A:

 Implementation

B:

 Inspiration

C:

 Investigation

D:

 Ideastorming

答案: 【

 Implementation

2、单选题:
In the research on entrepreneurial innovation, these 3 C’s are linked to the ability to come up with novel and feasible ideas:          .
选项:
A:

 Communication, Creativity, Connectivity

B:

 Curiosity, Commerce, Community

C:

 Community, Curation, Creativity

D:

 Creativity, Curiosity, Connections

答案: 【

 Creativity, Curiosity, Connections

3、单选题:
Research shows that for people to be regularly and productively creative, they need to let ideas        , so as to give their unconscious mind a chance to keep working on the problem.
选项:
A:

 personify

B:

 evaporate

C:

 incubate

D:

 metamorphose

答案: 【

 incubate

4、单选题:
In “the Age of the Customer” experience design matters greatly, because shoppers have        , according to Manish Madhvani.
选项:
A:

 joy and delight

B:

 more friends

C:

 endless choice

D:

 new ideas

答案: 【

 endless choice

5、单选题:
Don Norman believes that the best approach to usability design is ___.
选项:
A:

 multidisciplinary

B:

 virtual

C:

 gamified

D:

 luxurious

答案: 【

 multidisciplinary

6、单选题:
A “wow” experience always ___, according to Michael Hyatt.
选项:
A:

 competes on price

B:

 has cultural relevance

C:

 makes brands world class

D:

 exceeds all expectations

答案: 【

 exceeds all expectations

7、判断题:
Creativity is hard work, and that is because it is 85% innate talent.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、单选题:
People who are curious about other people develop this skill:       .
选项:
A:

 synchronicity

B:

 serendipity

C:

 emotional intelligence

D:

 empathic intuition

答案: 【

 emotional intelligence

第二章 单元测试

1、单选题:
“Sometimes you have to walk a mile in someone else’s shoes in order to respond creatively.” What process does this describe?
选项:
A:

 Impulse purchases.

B:

 Social networking.

C:

 Serendipity.

D:

 Empathic design.

答案: 【

 Empathic design.

2、单选题:
Why did Nespresso do field testing in shopping malls and hair salons?
选项:
A:

 Most high-end cafes do not serve espresso in pods.

B:

 Journey maps show most coffee is consumed in these spaces.

C:

 Goal was to design solution that appealed to women consumers.

D:

 Beauty and fashion are important parts of the coffee experience.

答案: 【

 Goal was to design solution that appealed to women consumers.

3、单选题:
Coursera online learning and Netflix online media streaming both offer consumers          .
选项:
A:

 multimodal engagement

B:

 deep personalization

C:

 earned media

D:

 WOW experience

答案: 【

 deep personalization

4、单选题:
When people participate in consumption as cultural custom, for example, buying birthday or wedding presents, this is an expression of their need for         .
选项:
A:

 belonging

B:

 safety

C:

 accomplishment

D:

 novelty

答案: 【

 belonging

5、单选题:
Today, using empathy to drive innovation gives organizations a competitive advantage, because          .
选项:
A:

 it is easy to fool consumers with kindness

B:

 there is no research to prove that empathy makes good business sense

C:

 feeling sorry for customers is always a good idea

D:

 few businesses are hiring specifically for emotional intelligence skills

答案: 【

 few businesses are hiring specifically for emotional intelligence skills

6、单选题:
When developing a new offering, “user perspective taking” involves      .
选项:
A:

 taking users out for lunch or dinner to ask them how they are feeling

B:

 understanding consumer expectations including their unmet needs

C:

 stacking and bundling solutions to cover all possible problem bases

D:

 identifying which celebrities are most popular for the target audience

答案: 【

 understanding consumer expectations including their unmet needs

7、判断题:
The jobs-to-be-done innovation framework encourages us to understand exactly why consumers fall in love with their careers and pursue them for life.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、判断题:
When an inventor becomes so attached to their idea, to the point of ignoring user feedback, their arrogance will likely result in a failed project.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐