沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 西方文论原典导读 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
Plato use the _____ to explain the relationship between art and idea.  
选项:
A:bed
B:table
C:bookshelf

答案: 【bed

2、单选题:
Socrates’ theory is mainly organized by whom?
选项:
A:Plato

B:Aristotle
C:Thales
答案: 【Plato

3、单选题:
In Ion Socrates stressed that the inspiration of the poets comes from the ____.
选项:
A:gods

B:heart

C:experience
答案: 【gods

4、单选题:
_____ said “I am the midwive of philosophy”. 
选项:
A:Socrates
B:Plato
C:Aristotle
答案: 【Socrates

5、单选题:
Three sages of Ancient Greece are Plato,_____and Aristotle.

选项:
A:Protagoras

B:Socrates
C:Homer
答案: 【Socrates

第二章 单元测试

1、单选题:
_____ is called a Encyclopedia of character in Greek.

选项:
A:Socrates

B:Plato 

C:Aristotle
答案: 【Aristotle

2、单选题:
In the poetics, _____ is the goal of the tragedy. 
选项:
A:plot
B:ethos

C:pathos
答案: 【plot

3、单选题:
Aristotle set up his own schools called _____.
选项:
A:lyceum
B:athens

C:freedom
答案: 【lyceum

4、单选题:
Compared with Plato, the biggest character of Aristotle is_____.  
选项:
A:comprehensiveness
B:scientificty   

C: far-reaching
答案: 【comprehensiveness

5、单选题:
Aristotle thinks types differ from one another in three ways: the means, objects and _____. 
选项:
A:structure

B:frame
C:manner
答案: 【manner

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐