沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 大学英语(山东联盟-青岛科技大学版) 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:

 After a _____________physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high. 

选项:
A:compromised 

B:comprehensive
C:composed
D:compiled
答案: 【comprehensive

2、单选题:

Sam __________ the gift of imagination from his family, but he lacked the driving power to take action.

选项:
A:instilled

B:imported
C:impacted

D:inherited

答案: 【inherited

3、单选题:

 A bee that has found honey is able to __________ to other bees the information they need in order to collect the honey.

选项:
A:transmit

B:transfer
C:transform
D:transport

答案: 【transmit

4、单选题:

Some people believe that the earth can _________ enough food to support at least twice its present population.

选项:
A:resort    

B:submit
C:yield    
D:emerge
答案: 【yield    

5、单选题:

In order to make sure he would be able to attend the meeting, I called him up two weeks__________.

选项:
A:in advance

B:on impulse    
C:in front

D:on purpose
答案: 【in advance

第二章 单元测试

1、单选题:

Thanks to the ______ of air transport, everyone is free to go anywhere at any time.

选项:
A:efficiency

B:effective
C:affection
D:reflection

答案: 【efficiency

2、单选题:
The wedding ceremony of my sister was a very _____ experience for our family.

选项:
A:confident

B:ridiculous
C:emotional
D:romantic

答案: 【emotional

3、单选题:
The local government is pressed to find new places to ______ waste

选项:
A:curb

B:donate
C:polish

D:dump
答案: 【dump

4、单选题:

Jennifer couldn’t _______ her tears when she saw the sick children at a new blood cancer center in Virginia.

选项:
A:keep back

B:keep up with
C:strip off 

D:throw away
答案: 【keep back

5、单选题:
Mary was a careful speaker; every word seemed to have been ____ before it was allowed to escape through her lips.

选项:
A:polished 

B:prepared
C:advanced

D:achieved

答案: 【polished 

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐