沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 大学英语Ⅱ 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
From the author’s point of view, language should be looked upon as a road map and a valuable possession: often study the road map (check ) and tune up the car engine (adjust ).
选项:
A:vocabulary; grammar
B:guide book; gear
C:grammar; vocabulary
D:gear; guide book
答案: 【grammar; vocabulary

2、单选题:
Some are born great, some achieve greatness, and some have greatness ( ) them.
选项:
A:swelling with pride
B:thrust upon
C:searched the heavens for
D:obliged to
答案: 【thrust upon

3、单选题:
However, the deadline is approaching, and we will ( ) force the issue if necessary.
选项:
A:swell with pride
B:thrust upon
C:search the heavens for
D:be obliged to
答案: 【be obliged to

4、单选题:
What’s the meaning of the word “reinforce”?
选项:
A:Make longer
B:Increase strength
C:Increase the size or scope
D:Increase intensity
答案: 【Increase strength

5、单选题:
What does the word “obsolete” mean?
选项:
A:The newest
B:To make newer
C:The most modern
D:Old; not useful anymore
答案: 【Old; not useful anymore

6、单选题:
Is analogy used in the following sentence? As you sow, so you reap.
选项:
A:Yes
B:No
答案: 【No

7、单选题:
What is the major structure of the following sentence? A MOOC is an online course aimed at unlimited participation and open access via the web.
选项:
A:A MOOC is an online course.
B:A MOOC aimed at participation and access.
答案: 【A MOOC is an online course.

8、多选题:
What are the good ways of increasing vocabulary?
选项:
A:Keep a list
B:Use new words in sentences
C:Learn different forms of the same word
D:Learn word parts
答案: 【Keep a list;
Use new words in sentences;
Learn different forms of the same word;
Learn word parts

9、判断题:
Each body paragraph should focus on a specific point related to the thesis statement.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
To write an effective conclusion, you can either restate the thesis statement using a different structure and vocabulary or briefly summarize the main ideas, combined with your final thoughts and opinions such as a suggestion, a prediction, or a warning.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
I believe I am capable of( )the political consequences accurately.
选项:
A:calculate
B:calculating
C:estimate
D:predict
答案: 【calculating

2、单选题:
What is( )to separate the two parties when they get to the negotiating table?
选项:
A:go
B:like
C:likely
D:love
答案: 【likely

3、单选题:
In other words, a college education is more and more seen as a means for economic betterment( ) means for human betterment.
选项:
A:better than
B:better
C:rather than
D:then
答案: 【rather than

4、单选题:
Since ancient times, people have speculated about the mystery of those inner forces that drive some people to greatness and( )to self-destruction.
选项:
A:others
B:other
C:the other
D:another
答案: 【others

5、单选题:
I chose to work abroad to improve my career( ).
选项:
A:protect
B:inspect
C:suspect
D:prospects
答案: 【prospects

6、判断题:
If your goal is a clear and quick understanding of what you’ve read, you may ignore small details.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
Facts, evidence and details in a paragraph are equally important. We should look for all of them.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、判断题:
To be an excellent film producer, one doesn’t need to learn the humanities.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、判断题:
Although Harvard is a comprehensive university, it attaches great importance to liberal arts education and cultivation of humanistic quality.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
Studying the humanities helps us improve our reading and writing ability.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐