沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 英美经典作家作品导读2077830 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
Which is the oldest poem in the English language? 
选项:
A:Beowulf
B:Utopia 
C:The Canterbury Tales
D:Faerie Queene
答案: 【Beowulf

2、单选题:
The first christian writer is ______.
选项:
A:Cynewulf
B:Geoffrey Chaucer 
C:Bede
D:Caedmon 
答案: 【Caedmon 

3、单选题:
__________ embellish the whole of Beowulf. For example the sea is often “swan’sway” or “whale-path”; a soldier is often a “ shield-hololder or battle-hero” , etc.
选项:
A:Kennings
B:Understatements
C:Personifications 
D:Alliterations 
答案: 【Kennings

4、单选题:
The chief form of medieval English literature is ____.
选项:
A:tales
B:drama
C:epic
D:romance
答案: 【romance

5、单选题:
_____ is the father of English poetry.  
选项:
A:William Shakespeare
B:Edmund Spenser
C:Geoffrey Chaucer
D:Beowulf
答案: 【Geoffrey Chaucer

6、单选题:
The sketch of a middle-class woman in Chaucer’s time was vividly reflected in the tale told by ______.
选项:
A:the prioress
B:the wife of Bath
C:the Oxford scholar
D:the knight

答案: 【the wife of Bath

7、多选题:
_______ began to come in large bands with the deliberate purpose of permanent settlement.
选项:
A:Angles 
B:Saxons
C:Jutes
D:Celts
答案: 【Angles ;
Saxons;
Jutes

第二章 单元测试

1、单选题:
______ introduced into English poetry the sonnet form from the Italian.
选项:
A:Sidney
B:Wyatt
C:Spencer
D:Surrey
答案: 【Wyatt

2、单选题:
________ has been chiefly remembered as the first poet to use the English sonnet form.
选项:
A:Surrey
B:Sidney 
C:Wyatt
D:Spencer
答案: 【Surrey

3、单选题:
________ best represented the spirit of the Elizabethan Age.
选项:
A:Surrey 
B:Sidney
C:Wyatt
D:Spencer
答案: 【Sidney

4、单选题:
________, a master of poetic art and great poet in English renaissance, was acclaimed to be the poet’s poet.
选项:
A:Sidney
B:Spencer
C:Wyatt
D:Surrey 
答案: 【Spencer

5、单选题:
_____ is NOT one of the great four comedies of Shakespeare.
选项:
A:Twelfth Night.
B:The Comedy of Errors
C:The Merchant of Venice
D:A Midsummer Night’s Dream
答案: 【The Comedy of Errors

6、单选题:
_______, which has been recognized as an important landmark in the development of English prose.
选项:
A:“The Defence of Poetry”
B:The Faerie Queene 
C:The Winter’s Tale
D:Essays
答案: 【Essays

7、多选题:
_______are great poets in the English Renaissance period.
选项:
A:Sidney
B:Marlowe
C:Shakespeare 
D:Spenser
答案: 【Sidney;
Marlowe;
Shakespeare ;
Spenser

8、多选题:
The third period of Shakespeare’s career includes most of his tragedies and two comedies. With the focus upon the tragic figure Shakespeare dramatizes_____.
选项:
A:the weakness or bias of the hero
B:the sharp conflicts between the individual and the evil force in the society
C:the whole world around the hero
D:his pessimistic view towards human life and society
答案: 【the weakness or bias of the hero;
the sharp conflicts between the individual and the evil force in the society;
the whole world around the hero

9、判断题:
Thomas More’s masterpiece is Utopia which tells of a journey to an imaginary island named Utopia, an ideal capitalist society.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
Renaissance, in essence, was a historical period in which the European humanist thinkers and scholars made attempts to get rid of conservatism in feudal Europe and introduce new ideas that expressed the interests of the rising bourgeoisie.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐