沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 大学英语2039306 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
We often (   ) that when other people do the same things as we do, they do them for the same reasons; but this assumption is not always reasonable.
选项:
A:explore
B:enrich
C:assume
D:emerge
答案: 【assume

2、单选题:
 He (   ) the gift of imagination from his family, but he lacked the driving power to take action.
选项:
A:inherited
B:pursue
C:acquired
D:overwhelmed
答案: 【inherited

3、单选题:
After a(n) (   ) physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high.
选项:
A:unique
B:giant
C:comprehensive
D:available
答案: 【comprehensive

4、单选题:
 Our bodies have greater (   ) than most of us realize, and we can benefit by remembering this.
选项:
A:approach
B:potential
C:confidence
D:innocence
答案: 【potential

5、单选题:
 He was proud of being chosen to (   ) in the game, and he promised that he would try as hard as possible.
选项:
A:embrace
B:bond
C:participate
D:evolve
答案: 【participate

第二章 单元测试

1、单选题:
City residents       the housing price is unreasonably high.
选项:
A:complain that
B:complain of
C:complain about
D:complain to
答案: 【complain that

2、单选题:
Don’t just       ‘wrong with it; suggest some positive ways to solve the problem.
选项:
A:complain that
B:complain about
C:complain to
D:complain of
答案: 【complain about

3、判断题:

He intends to quit the job, not that he dislikes it, but that he is too old for it.可翻译为:他打算辞职,不是因为他讨厌这项工作,而是因为他年纪太大了,不适合这项工作。

选项:
A:错
B:对
答案: 【

4、判断题:

It is not that Kate doesn’t want to help you, but that it is beyond her power.可翻译为:不是凯特不想帮你,而是这超出了她的能力范围。

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:

Not that I’m unwilling to lend you a hand, but (that) I’m too busy for the moment.可翻译为:不是我不想帮你,而是我现在太忙了。

选项:
A:错
B:对
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐