沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 雅思高级培训 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
阅读附件的文章回答下列问题:Compared with today’s museums, those of the past

选项:
A:did not present history in a detailed way.
B:were not primarily intended for the public.
C:were more clearly organised.
D:preserved items with greater care.
答案: 【were not primarily intended for the public.

2、单选题:
阅读附件的文章回答下列问题:According to the writer, current trends in the heritage industry

选项:
A:emphasise personal involvement.
B:have their origins in York and London.
C:rely on computer images.
D:reflect minority tastes.
答案: 【emphasise personal involvement.

3、单选题:
阅读附件的文章回答下列问题:The writer says that in preparing exhibits for museums, experts

选项:
A:should pursue a single objective.
B:have to do a certain amount of language translation.
C:should be free from commercial constraints.
D:have to balance conflicting priorities.
答案: 【have to balance conflicting priorities.

4、单选题:
阅读附件的文章回答下列问题:The passage ends by noting that our view of history is biased because

选项:
A:we fail to use our imagination.
B:only very durable objects remain from the past.
C:we tend to ignore things that displease us.
D:museum exhibits focus too much on the local area.
答案: 【only very durable objects remain from the past.

5、单选题:
阅读附件文章,做出判断。 Australians have been turning to alternative therapies in increasing numbers over the past 20 years.

YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES 
B:NO  
C:NOT GIVEN 
答案: 【YES 

6、单选题:

阅读附件文章,做出判断。

  Between 1983 and 1990 the numbers of patients visiting alternative therapists rose to include a further 8% of the population.

YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES

B:NO 

C:NOT GIVEN

答案: 【NO 

7、单选题:

阅读附件文章,做出判断。

The 1990 survey related to 550,000 consultations with alternative therapists.

YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES
B:NO 
C:NOT GIVEN
答案: 【YES

8、单选题:

阅读附件文章,做出判断。

In the past, Australians had a higher opinion of doctors than they do today.


YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES
B:NO
C:NOT GIVEN
答案: 【YES

9、单选题:

阅读附件文章,做出判断。

Alternative therapists earn higher salaries than doctors.

YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES
B:NO
C:NOT GIVEN
答案: 【NOT GIVEN

10、单选题:

阅读附件文章,做出判断。

All the patients in the 1993 Sydney survey had long-term medical complaints.


YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES
B:NO
C:NOT GIVEN
答案: 【YES

11、单选题:
阅读附件的文章回答下列问题:The writer says that museums, heritage sites and theme parks

选项:
A:often work in close partnership.
B:try to preserve separate identities.
C:have similar exhibits.
D:are less easy to distinguish than before.
答案: 【are less easy to distinguish than before.

12、单选题:
阅读附件的文章回答下列问题:In paragraph E, the writer suggests that some museum exhibits

选项:
A:fail to match visitor expectations
B:are based on the false assumptions of professionals
C:reveal more about present beliefs than about the past.
D:allow visitors to make more use of their imagination.
答案: 【reveal more about present beliefs than about the past.

13、单选题:

阅读附件文章,做出判断。

Some Australian doctors are retraining in alternative therapies.


YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES
B:NO
C:NOT GIVEN
答案: 【YES

14、单选题:

阅读附件文章,做出判断。

 The 1993 Sydney survey involved 289 patients who visited alternative therapists for acupuncture treatment.


YES                 if the statement agrees with the views of the writer
NO                  if the statements contradicts the views of the writer
NOT GIVEN  if it is impossible to say what the writer thinks about this

选项:
A:YES
B:NO 
C:NOT GIVEN
答案: 【NO 

第二章 单元测试

1、单选题:
阅读附件Choose the correct heading for each paragraph from the list of headings below。Write the correct number i-viii, in boxes 1-5 on your answer sheet.

List of Headings

i     Avoiding an overcrowded centre
ii    A successful exercise in people power
iii   The benefits of working together in cities
iv    Higher incomes need not mean more cars
v     Economic arguments fail to persuade
vi    The impact of telecommunications on population distribution
vii    Increases in travelling time
viii   Responding to arguments against public transport

1.     Paragraph  A  

选项:
A:i
B:ii
C:iii
D:iv
E:v
F:vi
G:vii
H:viii
答案: 【ii

2、单选题:

阅读附件

Choose the correct heading for each paragraph from the list of headings below。

Write the correct number i-viii, in boxes 1-5 on your answer sheet.

List of Headings

i     Avoiding an overcrowded centre
ii    A successful exercise in people power
iii   The benefits of working together in cities
iv    Higher incomes need not mean more cars
v     Economic arguments fail to persuade
vi    The impact of telecommunications on population distribution
vii    Increases in travelling time
viii   Responding to arguments against public transport

2.     Paragraph  B  

选项:
A:i
B:ii
C:iii

D:iv
E:v
F:vi
G:vii
H:viii
答案: 【vii

3、单选题:

阅读附件

Choose the correct heading for each paragraph from the list of headings below。

Write the correct number i-viii, in boxes 1-5 on your answer sheet.

List of Headings

i     Avoiding an overcrowded centre
ii    A successful exercise in people power
iii   The benefits of working together in cities
iv    Higher incomes need not mean more cars
v     Economic arguments fail to persuade
vi    The impact of telecommunications on population distribution
vii    Increases in travelling time
viii   Responding to arguments against public transport

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐