沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 体验综合商务英语 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、判断题:
The basic important thing to learn in this course is the English knowledge.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、判断题:
The connotation of Business in Business English as Commercein the Department of Commerce is the same ?()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、判断题:
Critical thinking is necessary for English learners. 
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、多选题:
What are the main features of our course?
选项:
A:English
B:business
C:competence
D:terms
答案: 【English;business;competence

5、单选题:
What would you expect to learn in the course?
选项:
A:English basics 
B:Business terms 
C:practical competence
D:all above
答案: 【all above

第二章 单元测试

1、单选题:
In only 30 years,the small fishing village has been_ into a modern city.
选项:
A:transferred
B:transformed
C:transmitted
D:transacted
答案: 【transformed

2、多选题:

I have been to many countries.but I have never seen a building with such a_design.

选项:
A:strange
B:special
C:unique
D:particular
答案: 【strange;unique

3、单选题:
When facing difficulties and obstacles,we should never act in a_way.
选项:
A:constructive
B:positive
C:negative
D:active
答案: 【negative

4、单选题:
Under no_should we surrender to our enemies.
选项:
A:circumstances
B:environment
C:situation
D:condition
答案: 【circumstances

5、单选题:
After living here for so long.I_the noise.
选项:
A:used to
B:didn't use to
C:am used to
D:use to
答案: 【am used to

6、单选题:
My grandfather was a_teacher,it's the only job he'd ever done.
选项:
A:profession
B:occupation
C:amateur
D:career
答案: 【amateur

7、多选题:
No one can avoid being_ by advertisements.
选项:
A:influenced
B:effected
C:affected
D:impacted
答案: 【influenced;affected

8、多选题:
We always_to give our customers excellent service.
选项:
A:devote
B:endeavor
C:try
D:commit
答案: 【endeavor;try

9、判断题:
Gender discrimination is still obvious in some occupations.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
Masculinity only refers to the traits of man.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐