沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 高阶大学英语 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:

We see many special education directors trying to ________ the quality of their programs with much less money and much smaller staff.

选项:
A:maintain
B:expand
C:transcend
D:nominate
答案: 【maintain

2、单选题:

Most Chinese parents would prefer to choose some professions that are stable and could bring _____ and economic benefits.

选项:
A:triumph
B:prestige
C:handicap
D:statesman
答案: 【prestige

3、单选题:

He knows that the _______ of social status can consume vast amounts of his time and effort.

选项:
A:misfortune
B:tragic
C:pursuit
D:dedication
答案: 【pursuit

4、单选题:

It is legally possible for an elderly person to ______ someone to act for them, should they become incapable of looking after themselves.

选项:
A:nominate
B:inhibit
C:commend
D:robust
答案: 【nominate

5、单选题:

Darwin's thinking both drew upon and _______ the conventional ideas of his time.

选项:
A:transcended
B:preclude
C:deviate
D:handicap
答案: 【transcended

第二章 单元测试

1、单选题:
Kids are more likely to _________ in a situation if they believe their parents expect them to help.             
选项:
A:interrupt
B:intervene
C:interchange

D:internet
答案: 【intervene

2、单选题:
Whatever the decision is, I would like you to know that your department is my first choice and I ________ it a great honor if I could study in your department. 
选项:
A:decide
B:determine
C:defer
D:deem
答案: 【deem

3、单选题:
The blizzard moved south, turning into an icy rain that ________ the airports for three days. 

选项:
A:paralyzed
B:pitied
C:paved

D:parachuted
答案: 【paralyzed

4、单选题:
In this introduction we have diagnosed some of the causes of the illnesses and, in the following chapters, we will draw attention to its various unpleasant________.
选项:
A:surprise
B:suspend
C:suspects
D:symptoms
答案: 【symptoms

5、单选题:
 In those days, divorce under any circumstances was socially unacceptable and there was great_________ in the family who went through it. 

选项:
A:dismay
B:defect
C:deficit

D:define
答案: 【dismay

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐