沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 “一带一路“跨文化交际英语2070315 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
The different aspects of this communication process are emphasized by three perspectives. Which of the following is not included?
选项:
A:

interpretive perspective

B:

critical perspective

C:

social science perspective 

D:

A. personal perspective

答案: 【

A. personal perspective

2、单选题:
Which of the following emphasizes the various components of communication including a sender/receiver, message, channel, and context?
选项:
A:

personal perspective

B:

social science perspective 

C:

interpretive perspective

D:

critical perspective

答案: 【

social science perspective 

3、单选题:
________ refers to interntional use of nonspoken symbol to communicate a specific message.
选项:
A:

Kinesics

B:

Chronemics

C:

Nonverbal communication

D:

Proxemics

答案: 【

Nonverbal communication

4、单选题:
Which of the following is not included in the Body Language?
选项:
A:

Gestures

B:

Eye Contact

C:

Postures

D:

Silence

答案: 【

Silence

5、判断题:
As early as 1952,  Raymond Williams wrote a book on the definition of culture and he defined culture as “the total way of life of a people”,
选项:
A:错
B:对
答案: 【

6、判断题:
Generally speaking, formal culture is commonly known as capital letter "C" culture, namely a country's geography, history, nature, politics, philosophy, literature, economy, education, science and technology, etc.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
The symbolic nature of communication means that the words we speak or the gestures we make have no inherent meaning. 
选项:
A:错
B:对
答案: 【

8、判断题:
Generally speaking, communication style combines both language and nonverbal communication. 
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、判断题:
The same message people receive always conveys the same information even in different contexts 
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
How many official languages does the first table mention?
选项:
A:35
B:56
C:65
D:53
答案: 【53

2、单选题:
Our apartment has the most _____ design like automatic washing device for cars, sound-control system for lights and house appliances.
选项:
A:aboriginal
B:exotic
C:poor
D:ingenious
答案: 【ingenious

3、单选题:
Which comment is not included in description of Zhang Qian?
选项:
A:The Napoleon of the East
B:Traveler and Explorer of the Han Dynasty
C:The First Chinese Stepping to the World
D:Outstanding Diplomat
答案: 【The Napoleon of the East

4、单选题:
Vlad allied himself with foreign countries, and restored the social order destroyed by years of wars.
选项:
A:combined
B:regarded
C:considered
D:viewed
答案: 【combined

5、单选题:
In Chinese, ______ can be expressed with comma, semicolon or even without punctuation.
选项:
A:verbs
B:juxtaposition
C:adverbs
D:pronouns
答案: 【juxtaposition

6、单选题:
The internal expression of this aesthetic standard is artistic conception, while the external expression is rhythm and phonology.
选项:
A:calendar
B:cadence
C:pace
D:sound
答案: 【cadence

7、单选题:
Being located in west Asia and adjacent to Europe, Iran, the ancient Persian kingdom, has been influenced by ancient Babylonian (巴比伦) culture, Byzantine (拜占庭) art and Chinese painting since ancient times.
选项:
A:apart
B:nearby
C:away
D:far
答案: 【nearby

8、单选题:
As a result, many families dissolved with little ceremony.
选项:
A:set up
B:made
C:established
D:broke up
答案: 【broke up

9、单选题:
Chinese had mastered the technology of smelting bronze approximately 5,000 years ago and iron tools came into use during the ___________.
选项:
A:Shang Dynasty
B:Tang Dynasty
C:West Zhou Dynasty
D:Song Dynasty
答案: 【Shang Dynasty

10、单选题:
During ________ reign, he dispatched Zheng He to lead a fleet to make seven
far-ranging voyages.

选项:
A:Song Taizu’s
B:Tang Taizong’s
C:Ming Taizu’s
D:Ming Chengzu’s
答案: 【Ming Chengzu’s

11、单选题:
In Chinese history, ________was regarded as the first Emperor who unified China in ideology.
选项:
A:Han Wudi
B:Zhou Wenwang
C:Zhou Wuwang
D:Qin Shihuang
答案: 【Han Wudi

12、单选题:
The Silk Road refers to the ancient trade route connecting Asia Continent and European Continent, usually it can be classified into ___________Southern Silk Road on the land and the Silk Road on the sea.
选项:
A:Western Silk Road on the land
B:Northern Silk Road on the land
C:Eastern Silk Road on the sea
D:A. Northern Silk Road on the sea
答案: 【Northern Silk Road on the land

13、单选题:
Zheng He, a eunuch of Ming Dynasty, is considered to be the most important Chinese ___________ of all time.
选项:
A:inventor
B:adventurer
C:politician
D:businessman
答案: 【adventurer

14、单选题:
How many maritime expedition did Zhenghe manage in Ming Dynasty?
选项:
A:6
B:9
C:8
D:7
答案: 【7

15、单选题:
What nationality is Marco Polo?
选项:
A:English
B:American
C:Italian
D:French
答案: 【Italian

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐