沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 外贸英语函电 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第四章 单元测试

1、单选题:

1There is always a great demand for your goods if they are of good quality and competitive (   ) prices.

A. at                        B.in                     C. of                    D. under

选项:
A:at

B:in

C:of

D:under

答案: 【in

2、单选题:

2It will be (    ) if you will send us samples by airmail.

A. appreciate it       B. appreciate       C. appreciated      D. appreciates

选项:
A:appreciate it     
B:appreciate
C:appreciated
D:appreciates
答案: 【appreciated

3、单选题:

3In business negotiation, usually there are four steps: inquiry, offer,counteroffer and acceptance. Among these four, (    )and acceptance are the two indispensable steps.

选项:
A:inquiry 
B:offer
C:counteroffer
D:none of them
答案: 【offer

4、单选题:

4、We look forward to (    )from you soon.

选项:
A:hear
B:hearing
C:have heard
D:having been hearing
答案: 【hearing

5、单选题:
5、Your prompt attention (    ) this inquiry will be appreciated.

选项:
A:for
B:by 
C:in
D:to
答案: 【to

6、单选题:
6、Please (   )us your competitive price for the following items.

选项:
A:make
B:quote
C:supply
D:enquire
答案: 【quote

7、单选题:
7、We have a considerable demand (    )your goods and should welcome your samples.

选项:
A:to
B:at
C:of
D:for
答案: 【for

8、单选题:
8、Which of the following is not necessarily included in an inquiry?

选项:
A:productname    
B:price
C:paymentterms   
D:arbitrationterms
答案: 【arbitrationterms

9、单选题:
9、The price given in the quotation for the above goods are (   )for one week.

选项:
A:remaining
B:lawful
C:firm
D:null

答案: 【firm

10、单选题:
10、It is strongly advisable that when replying to an inquiry, the seller starts his letter by(    ).

选项:
A:directly informing about the prices
B:providing details of the product
C:telling honestly that the product is out of stock
D:thanking the inquirer for his interest
答案: 【thanking the inquirer for his interest

第五章 单元测试

1、单选题:
1、we are not in a postion to offer firm, as the goods are (    ).

选项:
A:without stock 
B:from stock
C:out of stock
D:outside of stock
答案: 【out of stock

2、单选题:
2、we (     ) to allow you a special discount if you increase your order to 5000 pairs.

选项:
A:are prepared
B:were prepared
C:are prepare
D:have prepared
答案: 【are prepared

3、单选题:
3、To comply with your request, we are quoting you (     ).

选项:
A:as following
B:as follow
C:as follows
D:follow
答案: 【as follows

4、单选题:
4、For this reason, we cannot but (   )your proposal.

选项:
A:decline

B:waive
C:approve
D:reduce
答案: 【decline

5、单选题:
5、When a (an) (      )is made, a foreign trade transaction is concluded.

选项:
A:inquiry

B:offer
C:counter-offer
D:acceptance
答案: 【acceptance

6、单选题:
6、We are pleased to inform you that we          in Chinese silk garments and would take this opportunity to send our quotations.
选项:
A:supply
B:specialize
C:interest
D:sell
答案: 【specialize

7、单选题:
7、As        , we are sending you a  sample book and our latest price lists.

选项:
A:request
B:requested
C:require
D:required
答案: 【requested

8、单选题:
8、       our catalogues for your reference.

选项:
A:Enclosing
B:Please find enclose
C:Enclosed please find
D:Enclosure
答案: 【Enclosed please find

9、单选题:
9、With a firm offer it is the        option to accept or reject during the validity period.

选项:
A:broker’s

B:seller‘s

C:buyer’s
D:any third party
答案: 【buyer’s

10、单选题:
10、“This offer is subject to your acceptance by Aug. 15th” is a       .

选项:
A:non-firm offer     
B:offer without engagement
C:firm offer
D:indefinite offer
答案: 【firm offer

第六章 单元测试

1、单选题:
1、We cannot see any possibility f business       your price is on the high side.
选项:
A:which
B:since
C:that
D:though

答案: 【since

2、单选题:
2、We assure you that the goods can be supplied from stock         you order early.

选项:
A:whether
B:that
C:after
D:if
答案: 【if

3、单选题:
3.We      well     with the demand of Asian market.

选项:
A:shall, acquaint
B:can, acquaint

C:are, acquainting
D:are, acquainted
答案: 【are, acquainted

4、单选题:

4.        your terms and conditions be accepted by our clients, we will place a large order with you.

选项:
A:Should
B:If
C:Unless

D:That

答案: 【Should

5、单选题:

5. We offer you our lowest price,        we have done a lot of business with other customers.

选项:
A:which
B:that

C:with which
D:at which
答案: 【at which

6、单选题:

6. Because of the weak market, we have to decrease our price      5%.

选项:
A:with

B:to
C:by
D:for
答案: 【by

7、单选题:
7.       to our regret, at present we cannotentertain any fresh orders.
选项:
A:Many
B:Much
C:More
D:Most
答案: 【Many

8、单选题:

8.If you are prepared to increase your       to 15%, we shall be pleased to purchase the complete stock.

选项:
A:price

B:discount
C:sales volume
D:cost

答案: 【discount

9、单选题:

9.We also wish to advise you that the prices we quoted are our     prices.

选项:
A:new
B:cheap
C:rock bottom
D:easiest
答案: 【rock bottom

10、单选题:

10.Generally speaking, a growing demand can      increased prices.

选项:
A:result
B:result from
C:result for
D:result in
答案: 【result in

第七章 单元测试

1、单选题:
1.Why not     thisopportunity and send us an immediate order?
选项:
A:took
B:to take
C:take
D:taking
答案: 【take

2、单选题:

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐