沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 2019秋冬《大学英语》1-4 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

绪论 单元测试

1、单选题:
Most people have no real idea how to change to healthy food, and Maureen was no ________.

选项:
A:exception 
B:ignorance
C:foundation   
D:possibility   
答案: 【exception 

2、单选题:
He refuses to let others speak and ________ every meeting.

选项:
A:affects  
B:dominates
C:confronts 
D:attaches
答案: 【dominates

3、单选题:
 ________ 25 years ago next month, the club is holding a party for past and present members.

选项:
A:Forming 
B:To form
C:Being formed
D:Formed 
答案: 【Formed 

4、单选题:
We consider ________ the instrument be adjusted each time it is used.
选项:
A:it necessary  
B:necessary of it that
C:that it necessary
D:necessary that 
答案: 【it necessary  

5、单选题:
It was in China ______ Dr. Bethune gave his life to the cause of the revolution.

选项:
A:where
B:that 
C:in which    
D:at which
答案: 【that 

第一章 单元测试

1、单选题:
Which one is NOT a good strategy to make a conversation going on?  

选项:
A:ask Yes or No question
B:Display relaxed body language
C:Make your listener laugh
D:Go deeper with your questions
答案: 【ask Yes or No question

2、单选题:
Which one is a correct listening type?
选项:
A: to listening for how to write
B:to listen for the text structure
C:

to listen for a main idea


D:to listen for the meaning of a certain word.
答案: 【

to listen for a main idea


3、单选题:
Which one is the best translation for 秦始皇?
选项:
A:the  emperor of the Qin Dynasty
B:the first emperor of the Qin Dynasty
C:the emperor of Qin
D:the emperor of Wen of the Wei Kingdom
答案: 【the first emperor of the Qin Dynasty

4、单选题:
Which sentence is the best topic sentence?
选项:
A:How to read a novel.
B:They moved to a new apartment last month.
C:To improve English proficiency, one needs to acquire some skills.
D:Television plays an educational role in daily life.
答案: 【Television plays an educational role in daily life.

5、单选题:
Which one is NOT useful when you previewing an article?
选项:
A:

Read the first sentence of each remaining paragraph.

B:Read the third paragraph.
C:Read the title and subtitles if there are any.
D:Read the first paragraph.
答案: 【Read the third paragraph.

第二章 单元测试

1、判断题:
To develop that habit of reading in thought groups, you may use a /slash to mark off phrases or thought groups. 
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、判断题:
 It is not necessary to develop that habit of reading in groups of words by widening your fixation span. 
选项:
A:错
B:对
答案: 【

3、单选题:
If you describe a person’s size or shape, you can use(    ).
选项:
A:

fat, tubby, overweight

B:

plump, stocky, or bonny 


答案: 【

plump, stocky, or bonny 


4、单选题:
Which one is not belong to the problem-solution pattern? 

选项:
A:

 Problems

B:

 Situation

C:

Solution 

D:

Evaluation

答案: 【

Solution 

5、单选题:
 When you are in a good restaurant, you may ask waiter ______? 

选项:
A:Where is the menu?
B:What specialty do you recommend?
答案: 【What specialty do you recommend?

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐