沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 跨文化交际(广西师范大学版) 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
Culture can be defined as: (  )
选项:
A:Culture is the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication patterns that are shared, learned andpassed down through the generations in an identifiable group of people.

B:A system of meaning.

C:Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication

D:A system of communication.

答案: 【Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication

2、单选题:
Two important factors responsible in closely connecting the countries of the world and making the world a smaller place today include: (  ).
选项:
A:Land and water
B:War and peace

C:Religion and Government

D:Communication and trade

答案: 【Communication and trade

3、单选题:
What are the 5 stories of the Global Village, as mentioned in the text book?

选项:
A:Christian, Islamic, Hindu, Buddhist, Tao

B:Western, Marxist, Christian, Islamic, Green

C:Western, Marxist, Christian, Jewish, Blue

D:Love, Hope, Peace, Progress, Truth

答案: 【Western, Marxist, Christian, Islamic, Green

4、判断题:
“Learning about” a culture involves learning basic things related to that culture such as its history whereas “learning to do” a culture involves understanding why people in that culture behave and act the way they do. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
During the first level of cultural awareness, you start connecting with people from the different culture and begin understanding them. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
The belief that your cultural group is superior to that of others is known as:(  ).

选项:
A:Ageism

B:Cultural Inferiority

C:Ethnocentrism or Cultural Superiority

D: Levels of Culture

答案: 【Ethnocentrism or Cultural Superiority

2、单选题:
What are subcultures?

选项:
A:The many different kinds of prejudices many people have.

B:The belief that your own culture is far superior to that of others.

C:The many smaller cultures within a larger, national culture.

D:They are overgeneralizations designed to hurt others.

答案: 【The many smaller cultures within a larger, national culture.

3、单选题:
The different Levels of Culture include:(  ).

选项:
A:National

B:Regional

C:Generational

D: All the options are incorrect

答案: 【 All the options are incorrect

4、判断题:
Generalizations are hurtful/harmful. Stereotypes are helpful. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
To avoid stereotyping, one must avoid overgeneralizing.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐