沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 创意写作 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

见面课:Workshop on Creative Nonfiction

1、问题:Different from a memoir, an autobiography tells the story of our lives in a more __ way.
选项:
A:complete
B:complex
C: subtle
D:indirect
答案: 【complete

2、问题:Creative nonfiction is based on
_ from our own point of view.
选项:
A:imaginary experiences
B:subjective experiences
C:fictional experiences
D:real-life experiences
答案: 【real-life experiences

3、问题:Compared with nonfiction of history, creative nonfiction writers are supposed to be
.
选项:
A:subjective
B:neutral
C:objective
D:exciting
答案: 【subjective

4、问题:What can we do to share our fun with readers?
选项:
A:write as many objective facts as possible
B:exclude all details
C:present the whole process of discovery
D:directly tell them the findings
答案: 【present the whole process of discovery

5、问题:When it comes to diction, if your subject is personal, _____ will be most appropriate.
选项:
A:your own conversational diction
B:proper terms
C:metaphorical diction
D:none of the above
答案: 【your own conversational diction

见面课:Workshop on Drama

1、问题: The 10-minute play is one of the shortest forms of a ___.
选项:
A:short short story
B:three-act play
C:one-act play
D:full-length play
答案: 【one-act play

2、问题:After identifying your characters, you will add your setting, which refers both to _.
选项:
A:time and thing
B:time and place
C:place and thing
D:plot and narration
答案: 【time and place

3、问题: Three of your best tools in writing drama are characters and characterization, dialogue, and___.
选项:
A: conflict
B:climax
C:plot
D:theme
答案: 【theme

4、问题: ______becomes foregrounded in the genre of drama, which means it tends to take a more central role than in other genres.
选项:
A:Dialogue
B:Theme
C:Characterization
D:Plot
答案: 【Dialogue

5、问题:Which of the following does not explain the reason for us to share creative writings with others?
选项:
A:It completes the circle of communication.
B:To show how excellent our works are.
C:To be sure that we have communicated what we intended to express as effectively as possible.
D:To connect with others.
答案: 【To show how excellent our works are.

见面课:Workshop on Fiction

1、问题: Which of the following can be seen as the most serious fiction?
选项:
A:Fantasy fiction
B:Literary fiction
C:Genre fiction
D:Horror fiction
答案: 【Literary fiction

2、问题:What is the most popular type of genre fiction?
选项:
A:short fiction
B:science fiction
C:flash fiction
D: normal fiction
答案: 【short fiction

3、问题: The opposite of a three-dimensional character is __.
选项:
A:a flat character
B: a demon
C:an angel
D:a fully-fleshed character
答案: 【a flat character

4、问题: Three great prompts for starting the short story are to begin with one of these three starting points: character, event, or __.
选项:
A:theme
B:climax
C:time
D: setting
答案: 【 setting

5、问题: In addition to being ___, dialogue in fiction should always serve the purpose of revealing character, moving the plot forward, or both.
选项:
A:authentic
B:ambiguous
C:difficult
D:intricate
答案: 【authentic

见面课:Workshop on Poems

1、问题:The three musical tools in poetry are rhythm, rhyme and __.
选项:
A: alliteration
B:stress
C:foot
D: juxtaposition
答案: 【 alliteration

2、问题: What is the function of repetition?
选项:
A:To make your friends and family laugh.
B:To highlight the repeated part.
C:To lengthen the content.
D:To give a fresh view of life, to see things in a wholly new and energized way.
答案: 【To highlight the repeated part.

3、问题:The number of lines of stanzas is _.
选项:
A:fixed
B:variable
C:steady
D: certain
答案: 【variable

4、问题:What do we call a poem written for a special occasion?
选项:
A:Occasional poem
B:Special poem
C:Professional poem
D:Meaningful poem
答案: 【Occasional poem

5、问题: Free verse tends to use ___ diction.
选项:
A:conversational
B:elevated
C:formal
D:invented
答案: 【conversational

第一章 单元测试

1、单选题:

If we want readers to see our writing as valuable, we need to pay attention to three things: subject, style, and ______.

选项:
A:punctuation
B:presentation
C:context
D:length
答案: 【presentation

2、单选题:

 The values of literature include the following EXCEPT ______.
选项:
A:We read poems, plays, stories, and essays to learn what it is to be human.
B:It discourages us from knowing and improving ourselves and our world
C:Literature feeds our dreams and aspirations.
D:We read for the adventure of finding out about life in other times and places.
答案: 【It discourages us from knowing and improving ourselves and our world

3、单选题:

Which of the following statements is NOT true?
选项:
A:In creative writing, you can write anything you want any way you want.
B:In creative writing, you have more freedom to develop your own unique style.
C:In creative writing, you have more freedom to choose what to write about.
D:Creative writing has great value as a means of self-expression.
答案: 【In creative writing, you can write anything you want any way you want.

4、单选题:
What is the benefit of creative writing?
选项:
A:We make new contacts and build close bonds with others by sharing our creative writing with them.
B:We learn to appreciate nature’s beauty by seeing and listening to it like a child with fresh eyes and ears.
C:All of the options
D:Through the expression of our own words, thoughts, and emotions, we meet our true selves.
答案: 【All of the options

5、单选题:
Creative writing emphasizes the following EXCEPT ______.
选项:
A:imagination
B:individuality
C:creativity
D:pleasure
答案: 【pleasure

6、单选题:
Metaphorically speaking, creative writing is not about the ingredients to prepare a certain meal we have eaten and enjoyed before, but about the adventure of the ______ meal.
选项:
A:unknown
B:normal
C:usual
D:known
答案: 【unknown

7、单选题:
What is the only way to become truly educated and move ahead in life?
选项:
A:Going to a good university
B:Embarking on new paths of knowledge and experience
C:Traveling a lot
D:Reading extensively
答案: 【Embarking on new paths of knowledge and experience

8、单选题:
What did people throughout history all over the world—including China—not do to become better writers?
选项:
A:Following traditions
B:Imagining
C:Working hard
D:Moving out of their hometown
答案: 【Moving out of their hometown

9、单选题:
What can you do when you are writing in the way of stream of consciousness?
选项:
A:Sit in a sofa in a comfortable position so as to recall something.
B:Take time to worry whether your words make sense or follow logically.
C:Take time to edit your outpourings.
D:Write down absolutely everything in your mind or what you notice.
答案: 【Write down absolutely everything in your mind or what you notice.

10、单选题:
Which of the following ways can help you get started on your creative writing?
选项:
A:Writing about smells which impress you a lot.
B:Writing to music.
C:Using the stream of consciousness.
D:All of the options.
答案: 【All of the options.

第二章 单元测试

1、单选题:
The three musical tools in poetry are rhythm, rhyme and ______.
选项:
A:alliteration
B:juxtaposition
C:foot
D:stress
答案: 【alliteration

2、单选题:
Where does western poetry tradition begin?
选项:
A:Greece
B:England
C:France
D:Rome
答案: 【Greece

3、单选题:
Who originally created and sang poems?
选项:
A:Priests
B:Bards
C:Scholars
D:Royals
答案: 【Bards

4、单选题:
The opposite of an end-stopped line is called ______.
选项:
A:an enjambed line
B:a stanza
C:a cinquain
D:a couplet
答案: 【an enjambed line

5、单选题:
Which of the following statements about couplets is NOT true?
选项:
A:A couplet—just like a couple—means two lines.
B:Couplets can be very effective in end-stopped form when the first line asks a question, like a riddle, and the second line gives the answer.
C:The two lines in a couplet must have the same number of words.
D:Each line can stand alone by itself and make sense.
答案: 【The two lines in a couplet must have the same number of words.

6、单选题:
Three lines is called a ______.
选项:
A:tercet
B:quatrain
C:couplet.
D:stanza
答案: 【tercet

7、单选题:
Figurative language is not ______.
选项:
A:stereotypical
B:exaggerated
C:sensory
D:emotional
答案: 【stereotypical

8、单选题:
A poem in two voices is to use stanzas to tell about something from two different ______.
选项:
A:directions
B:people
C:points of view
D:places
答案: 【points of view

9、单选题:
Onomatopoeia _________.
选项:
A:is a kind of sound made by people.
B:doesn’t involve rhyme and rhythm.
C:cannot be used with other figures of speech.
D:means words that sound like what they mean.
答案: 【means words that sound like what they mean.

10、单选题:
What is repetition?
选项:
A:The use of the same letter or sound at the beginning of words.
B:Comparing something to something else.
C: Doing or saying the same thing many times.
D:Speaking or writing that makes something sound better, more exciting, etc. than it really is.
答案: 【 Doing or saying the same thing many times.

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐