沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 英语语言学(2019秋冬校内) 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、多选题:
To put it in a simple way, linguistics studies ________, meaning of linguistic units, and the use and interpretation of a sentence in different contexts.
选项:
A:word formation
B:combination of speech sounds into a meaningful unit
C:sentence structure
D:properties of speech sounds
答案: 【word formation;combination of speech sounds into a meaningful unit;sentence structure;properties of speech sounds

2、单选题:
To have a scientific language study, we must pursue brevity in analyzing the data and in stating our findings, which can be summarized as the standard of ________.
选项:
A:objectivity
B:economy
C:exhaustiveness
D:consistency
答案: 【economy

3、判断题:
 Parole refers to the abstract linguistic system shared by all the members of a speech community.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

4、判断题:
The reason for Frenchmen to use cheval and for English to use horse to refer to the same animal is inexplicable.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

5、判断题:
Of speech and writing, modern linguistics regards writing as the primary medium of communication.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、判断题:
According to Chomsky, competence is the actual realization of the performance in linguistic communication. 
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、多选题:
Which of the following disciplines are related to applied linguistics?
选项:
A:psycholinguistics
B:education
C:physics
D:geology
答案: 【psycholinguistics;education

8、单选题:
Unlike animal communication systems, human language is ________. 
选项:
A:nder immediate stimulus control 
B:timulus bound 
C:stimulus free
D:stimulated by some occurrence of communal interest 
答案: 【stimulus free

9、单选题:
________ has been widely accepted as the forefather of modern linguistics. 
选项:
A:Chomsky
B:Bloomfield
C:John Lyons
D:de Saussure
答案: 【de Saussure

10、单选题:
By saying language is arbitrary, we mean that there is no logical connection between meaning and ________.

选项:
A:word 
B:phoneme
C:morpheme
D:sound 
答案: 【sound 

第二章 单元测试

1、多选题:
What kind of sounds can we make, when the vocal cords are vibrating?
选项:
A:Voiced consonants
B:Vowels
C:Glottal stop
D:Voiceless consonants
答案: 【Voiced consonants;Vowels

2、单选题:
Which one is different from the others according to manners of articulation? 
选项:
A:[f] 
B:[z]
C:[w]
D:[v] 
答案: 【[w]

3、单选题:
Which of the following CANNOT be considered as a minimal pair? 
选项:
A:but-bat 
B:but-cut
C:but-put 
D:but-bus 
答案: 【but-put 

4、单选题:
The sound /z/ can be described with “voiced, ________, alveolar”. 
选项:
A:affricate 
B:fricative 
C:palatal
D:labiodental 
答案: 【fricative 

5、多选题:
In English, if three consonants cluster together at the beginning of a word, the combination could be the following EXCEPT ________.
选项:
A:[skw] 
B:[spl] 
C:[sks]
D:[stj] 
E:[spr]  
答案: 【[sks];[stj] 

6、判断题:
A phoneme in one language or one dialect may be an allophone in another language or dialect.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

7、判断题:
The speech sounds which are in complementary distribution are definitely allophones of the same phoneme.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

8、判断题:
Broad Transcription is intended to symbolize all the possible speech sounds, including the minute shades. 
选项:
A:错
B:对
答案: 【

9、判断题:
The initial sound of “peak” is aspirated while the second sound of “speak” is unaspirated. They are allophones.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
Phonetic similarity means that the allophones of a phoneme must bear some morphological resemblance.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐