沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 英文名著轻松学(2019年暑期) 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

见面课:希腊罗马神话旧神谱及奥林匹斯主神

1、问题:1. Who is the primitive god in Green-Roman mythology?
选项:
A:A. Gaea
B:B. Cronus
C:C. Chaos
D:D. Uranus
答案: 【C. Chaos

2、问题:2. Uranus and Gaea give birth to _ Titans.
选项:
A:A. 9
B:B. 12
C:C. 18
D:D. 21
答案: 【B. 12

3、问题:3. _ helps Zeus to defeat Cronus.
选项:
A:A. Athena
B:B. Hera
C:C. Aphrodite
D:D. Metis
答案: 【D. Metis

4、问题:4. Ares is the god of _.
选项:
A:A. Fire
B:B. War
C:C. Handicraft
D:D. Trifle
答案: 【B. War

5、问题:5. Oceanus is the god of _.
选项:
A:A. Sea
B:B. Morality
C:C. Sky
D:D. Earth
答案: 【A. Sea

6、问题:6. Artemis is _ Greek name.
选项:
A:A. Venus’s
B:B. Hera’s
C:C. Diana’s
D:D. Athena’s
答案: 【C. Diana’s

7、问题:7. Hestia and Hera are _.
选项:
A:A. Lovers
B:B. Sisters
C:C. Brothers
D:D. Rivals in love
答案: 【B. Sisters

8、问题:8. _ is not Zeus’s son.
选项:
A:A. Eros
B:B. Ares
C:C. Hephaestus
D:D. Apollo
答案: 【A. Eros

9、问题:9. _ is the queen of the Underworld.
选项:
A:A. Demeter
B:B. Rhea
C:C. Leto
D:D. Persephone
答案: 【D. Persephone

10、问题:10. __ forces Cronus to disgorge his sons and daughters.
选项:
A:A. Zeus
B:B.Hades
C:C. Poseidon
D:D. Uranus
答案: 【A. Zeus

见面课:文学、阅读与人生

1、问题:1. Mr. Ballard once mal-treated Mrs. Ballard.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:2. Which one of the following is not the description of Mrs. Ballard’s personality?
选项:
A:A. She is calm.
B:B. She always restrains feeling.
C:C. She is talkative
D:D. She hates others to impose their will upon her.
答案: 【C. She is talkative

3、问题:3. What is the most important thing in Mrs. Ballard’s life?
选项:
A:A. Freedom
B:B. Marriage
C:C. Her husband
D:D. Love
答案: 【A. Freedom

4、问题:4. Mrs. Ballard hided in her room, because she wanted to commit suicide.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:5. What is the cause of her death?
选项:
A:A. Joy because her husband died.
B:B. Despair because her joy was killed.
C:C. joy because her husband came back.
D:D. Sadness over her husband’s death.
答案: 【B. Despair because her joy was killed.

6、问题:6. What is quite important in marriage according to this story?
选项:
A:A. Love
B:B.Space
C:C. Togetherness
D:D. Happiness
答案: 【B.Space

见面课:英美诗歌的艺术美与生活美

1、问题:1. “To Luisa in the Lane” is a happy love poem.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:2. In “To Luisa in the Lane”, Luisa is ( )
选项:
A:A. A woman died long time ago.
B:B. A woman whom the poet loves deeply.
C:C. A woman who loves the poet deeply.
D:D. A women who has no feeling toward the poet.
答案: 【A. A woman died long time ago.

3、问题:3.Image just indicates mental picture. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:4. “Aspen” in “To Luisa in the Lane” is a ( )
选项:
A:A.kind of tree depicting in the poem
B:B. description of the heroine’s figure.
C:C. description of the poet’s figure.
D:D.metaphor depicting the poet’s feeling.
答案: 【B. description of the heroine’s figure.

5、问题:5. Which one of the following about love is not delivered in “i carry you in my heart”?
选项:
A:A. Eternity
B:B. Confession
C:C. Bitterness
D:D. Regret
答案: 【D. Regret

6、问题:6. Which one of the following has nothing to do with figurative image?
选项:
A:A. Appealing to imagination
B:B. Appealing to physical senses
C:C. Creating vague portrait
D:D. Indicating certain mood.
答案: 【B. Appealing to physical senses

见面课:西方戏剧概说

1、问题:1. Western drama originates from the ritual to honor Dionysus, the god of wine and fertility in ancient Greece.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:2. According to Aristotle, thoughts in drama refer to how the characters’ mental activities.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:3. Hamlet is a typical “tragedy of society”.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:4. The main characters in tragedies are usually good and noble people.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:5. According to the trinity law in drama writing, the story in the play should happen in one day.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:6. Usually the climax of a drama should be in the last scene.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、问题:7. Romance is another name for tragic comedy.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、问题:8. The clown in the drama only appears between scenes.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、问题:9. “Antagonist” refers to the main character in a drama.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

第一章 单元测试

1、单选题:
Deucalion and Pyrrha threw (        ) to create men and women after the Great Flood. 

选项:
A:

Themselves

B:

Stones

C:

arrows

D:

Arks

答案: 【

Stones

2、单选题:
Beauty and Beast is adopted from the story of (     ). 
   

选项:
A:Zeus and Europa  
B: Eros and Psyche
C:Pygmalion and Galatea
D: Apollo and Daphne
答案: 【 Eros and Psyche

3、单选题:
The golden fleece symbolizes (      ). 
   

选项:
A:authority and treasure 
B:treasure and love
C:power and love
D: power and treasure
答案: 【authority and treasure 

4、单选题:
A sop to Cerberus refers to means of (      ). 
  
   

选项:
A:

happiness

B:

tragedy

C:

bribery

D:

sadness

答案: 【

bribery

5、单选题:
Achilles’s heel implies (      ).

选项:
A:vitals 
B:wisdom
C:fate
D:love
答案: 【fate

6、判断题:
Prometheus and Epimetheus were brothers.   

选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、单选题:
“The virgin is destined for the bride of no mortal over. Her future husband awaits her on the top of the mountain. He is a monster whom neither gods nor man can resist.” is an oracle of (     ).
选项:
A:Pygmalion
B: Eros
C:Apollo
D:Hera
答案: 【Apollo

8、判断题:
Midas’ ear or ass’ ear is used to describe a person foolish.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、判断题:
Labors of Hercules refers to an extremely difficult task requiring great strength or effort to accomplish.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、单选题:
Which  one is Homer’s epic?
选项:
A:

2021知到答案 英文名著轻松学(2019年暑期) 完整智慧树网课章节测试答案

B:

2021知到答案 英文名著轻松学(2019年暑期) 完整智慧树网课章节测试答案

C:

2021知到答案 英文名著轻松学(2019年暑期) 完整智慧树网课章节测试答案

D:

2021知到答案 英文名著轻松学(2019年暑期) 完整智慧树网课章节测试答案

答案: 【

2021知到答案 英文名著轻松学(2019年暑期) 完整智慧树网课章节测试答案

第二章 单元测试

1、单选题:
2021知到答案 英文名著轻松学(2019年暑期) 完整智慧树网课章节测试答案

选项:
A:Euripides
B:Aeschylus
C:Sophocles
D:Shakespeare
答案: 【Euripides

2、单选题:
(         ) was the most-awarded playwright in ancient Roman time.

选项:
A:Aeschylus
B:Shakespeare
C:Euripides
D:Sophocles
答案: 【Sophocles

3、单选题:
Zeus presented Pandora to (     ). 

选项:
A:Prometheus’ brother
B:Prometheus
C:Apollo
D:Hemers
答案: 【Prometheus’ brother

4、单选题:
Oedipus solves the (     ) of the Sphinx.

选项:
A:identity
B:game
C:riddle
D:fate
答案: 【riddle

5、单选题:
Jason claimed his inheritance and throne by retrieving the(     ).  
选项:
A:Golden Fleece
B:dragon  
C:fiery oxen
D:golden coronet
答案: 【Golden Fleece

6、单选题:
"Prometheus Bound" was written by (      ).
选项:
A:Euripides
B:Shakespeare
C:Sophocles
D:Aeschylus
答案: 【Aeschylus

7、单选题:
Whose work is known primarily for having reshaped the formal structure of Athenian tragedy by portraying strong female characters? 
选项:
A:Aeschylus
B:Sophocles
C:Shakespeare
D:Euripides
答案: 【Euripides

8、单选题:
Who presented Pandora to Prometheus’ brother?
选项:
A:Prometheus
B:Zeus
C:Athena
D:Apollo
答案: 【Zeus

9、单选题:
"Oedipus Rex" was written by (      ).
选项:
A:Shakespeare
B:Euripides
C:Sophocles 
D:Aeschylus
答案: 【Sophocles 

10、单选题:
Who claimed his inheritance and throne by retrieving the Golden Fleece?
选项:
A:Medea's brother
B:Jason
C:Medea
D:Medea's father
答案: 【Jason

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐