沉梦刷课网课代学QQ:14597532021知到答案 大学英语(3)19秋冬学期 完整智慧树网课章节测试答案沉梦网课

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

第一章 单元测试

1、单选题:
We must hurry up with the construction work so that we can finish it before the _____________ season sets in.
选项:
A:Rain
B:rainy
C:rained
D:raining
答案: 【rainy

2、单选题:
They made it clear that they would only exercise _____________ resistance in the event of a military takeover.
选项:
A:passive
B:active
C:weak
D:strong
答案: 【passive

3、单选题:
Heilongjiang is a(n) _____________ province in China.
选项:
A:eastnorth
B:eastnorthern
C:northerneast
D:northeastern
答案: 【northeastern

4、单选题:
Friedrich Nietzsche is my favorite _____________ philosopher.
选项:
A:German
B:Germany
C:Germanese
D:Germanish
答案: 【German

5、单选题:
He has been _____________ from his desk for two months.
选项:
A:disappear
B:present
C:stayed
D:absent
答案: 【absent

6、单选题:
She was taken to hospital suffering from a(n)_____________ heartbeat.
选项:
A:fast
B:slow
C:regular
D:irregular
答案: 【irregular

7、单选题:
A _____________ diet may not provide enough calories for a child’s normal growth.
选项:
A:vegetarian
B:vegetable
C:balanced
D:meat
答案: 【vegetarian

8、单选题:
There is little doubt, however, that things will improve in the not too _____________ future.
选项:
A:near
B:close
C:distant
D:faraway
答案: 【distant

9、单选题:
_____________ to popular belief, moderate exercise actually decreases your appetite.
选项:
A:Different
B:Contrary
C:Similar
D:Same
答案: 【Contrary

10、单选题:
I’ve noticed that he was a _____________ boy and tried to persuade him to change a little bit.
选项:
A:Irish
B:British
C:foolish
D:bookish
答案: 【bookish

第二章 单元测试

1、单选题:
The police drew up a _________ of wanted terrorists.
选项:
A:blacklist
B:function
C:practice
D:target
答案: 【blacklist

2、单选题:
She gazed at the _________ infant and smiled.
选项:
A:concise
B:newborn
C:handsome
D:stylish
答案: 【newborn

3、单选题:
Our manager’s an _________ person and she never gets angry.
选项:
A:amount
B:easygoing
C:addition
D:increase
答案: 【easygoing

4、单选题:
Our restaurant is famous for its _________ .
选项:
A:effect
B:pay
C:seafood
D:reward
答案: 【seafood

5、单选题:
The horses are eating grass on the _________ .
选项:
A:grassland
B:credulous
C:direct
D:suggest
答案: 【grassland

6、单选题:
He cleaned out that _________ as quick as a flash.
选项:
A:position
B:progress
C:icebox
D:value
答案: 【icebox

7、单选题:
He met an old _________ at the party.
选项:
A:morality
B:schoolmate
C:evaluation
D:charity
答案: 【schoolmate

8、单选题:
I put a beautiful _________ into his book.
选项:
A:bookmark
B:allowance
C:construction
D:excitement
答案: 【bookmark

9、单选题:
She is considered to be the most _________ in the office.
选项:
A:opener
B:eyesight
C:hardworking
D:accountant
答案: 【hardworking

10、单选题:
Her untimely death at 25 made her parents _________ .
选项:
A:doubt
B:imagination
C:fiction
D:heartbroken
答案: 【heartbroken

沉梦刷课网课代学QQ:1459753

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞0
分享
相关推荐